Τσιλιμπάρης: Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν συγκρίνεται!

18:05 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης τα έκανε όλα στον χθεσινό αγώνα με τον Διομήδη, αφού πέτυχε ένα συγκλονιστικό ποσοστό αποκρούσεων, ενώ σημείωσε κι ένα γκολ (!). Αυτό ήταν κάτι που του έδωσε τον τίτλο του κορυφαίου της αγωνιστικής, κάτι που δεν τον απασχολεί όσο το πλεονέκτημα της έδρας, όπως είπε στο aek365. «Αυτά τα παιχνίδια όσο εύκολα μπορεί να φαίνονται δεν είναι στην πράξη. Εμείς από την πλευρά μας δεν βρεθήκαμε ποτέ πίσω, δεν απειληθήκαμε και στα σημεία που έπρεπε

σκοράραμε, παρά την πίεση του Διομήδη, ο οποίος με την ταχύτητα και τις αντεπιθέσεις ήταν εύκολο να ανατρέψει τα δεδομένα.
Το περίεργο είναι πως μετά από νίκες απέναντι από στον Διομήδη πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν κι αυτό δεν είναι κάτι που μας τρομάζει, απλά το αναφέρουμε για να βελτιώνονται κάποια κακώς κείμενα σε οργανωτικό επίπεδο. Αυτό που κρατάμε είναι το πλεονέκτημα της έδρας, θα προσηλωθούμε στον στόχο μας, το Πρωτάθλημα με τη βοήθεια του κόσμου. Αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ που το έχει μόνο η ΑΕΚ βέβαια! », ενώ σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση είπε: Στο φινάλε αυτό που μετράει δεν είναι η ατομική απόδοση, αλλά η νίκη. Κάθε φορά ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλάζει, οπότε αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα