Τσίμπησε βαθμό στη Ρωσία η Αούστρια

20:56 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΕΝΙΤ- ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 0-0
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Στο 0-0 κόλλησαν Ζενίτ και Αούστρια Βιέννης σε ένα ματς με αρκετές φάσεις.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Αούστρια κέρδισε φάουλ σε ιδανική θέση, αλλά ο Σίμκοβιτς δεν μπόρεσε να βρει τέρμα. Η Ζενίτ είχε την καθολική υπεροχή του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή με ευκολία και να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Λίντνερ. Αντίθετα η Αούστρια παρατάχθηκε με

αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και την προσπάθεια για ένα γκολ σε κάποια κόντρα. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 12ο λεπτό, με τν Χουλκ να βρίσκει χώρο στα όρια της περιοχής, να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι έπειτα και από παρέμβαση του Λίντνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λοντίγκιν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ρόγιερ αλλά στην επαναφορά ο Χόσινερ αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 19' ο Χουλκ γύρισε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά ο Λίντνερ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 26ο λεπτό το φάουλ του Χουλκ κόντραρε και ο Ορτλέχνερ προσπάθησε να γυρίσει στον Λίντνερ, ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 29' μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Χόλαντ, έφυγε λίγο άουτ. Στο 33' οι Χουλκ και Κερζάκοφ έφυγαν στην κόντρα, ο Βραζιλιάνος έδωσε αριστερά για τον Ρώσο που αστόχησε από καλή θέση και σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ζενίτ έως εκείνο το σημείο, ενώ στο 41' ο Χόσινερ έκλεψε στο κέντρο κι έφτασε λίγο έξω απ' την περιοχή απ' όπου και σούταρε, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 44ο λεπτό ωστόσο ήρθε η φάση που στιγμάτισε το ματς. Ο Βίτσελ έκανε μεν σκληρό φάουλ στον Μάντερ, αλλά η κόκκινη που είδε απ' τον Αϊτέκιν ήταν εξαιρετικά αυστηρή.

Στο 55ο λεπτό ο Λίντνερ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ντάνι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κερζάκοφ έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Ανιούκοφ που αστόχησε από καλή θέση. Στο 74' ο Χουλκ εκτέλεσε συρτά ένα μακρινό φάουλ με την μπάλα να περνά απ' όλους και να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στη συνέχεια η Ζενίτ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμόλνικοφ, Ανιούκοφ (87' Κρισίτο), Λόμπαερτς, Χούμποτσαν, Φαϊζούλιν, Σατόφ (49' Σιρόκοφ), Βίτσελ, Χουλκ, Ντάνι, Κερζάκοφ (65' Αρσάβιν).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Κοχ, Ράμσεμπνερ, Ορτλέχνερ, Σούτνερ, Χόλαντ, Μάντερ, Λέοβατς (80' Οκότιε), Σίμκοβιτς, Ρόγιερ (57' Μουργκ), Χόσινερ (90+2' Κίεναστ)

Keywords
Τυχαία Θέματα