Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για Καβάνι!

09:59 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κεντρίσει ο Καβάνι.
Την περασμένη Πέμπτη οι εκπρόσωποί του παίκτη βρέθηκαν στο Λονδίνο καθώς οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται «ζεστά» για αυτόν. Τα χρήματα δεν είναι λίγα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα περιμένει να πάρει πίσω, αν όχι όλα, τουλάχιστον τα πιο πολλά απ' τα εξήντα πέντε εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στη Νάπολι, αλλά λεφτά υπάρχουν (σε «Στάμφορντ Μπριτζ» και «Ολντ Τράφορντ»).

Στην Τσέλσι ειδικότερα δεν θα

υπάρχουν και επιθετικοί περιοχής στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Ντεμπά Μπα θα πωληθεί και ο Σαμουέλ Ετό έχει ήδη το μυαλό στον τερματισμό της καριέρας του στη Μαγιόρκα, οπότε ένας Φερνάντο Τόρες δεν φτάνει. Γενικότερα, δε, μόνος του ο Ισπανός δεν φτάνει για βασικός επιθετικός κορυφής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη σειρά της, χωρίς να γνωρίζει ακόμα αν θα έχει και για την επόμενη σεζόν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γουέιν Ρούνεϊ στις τάξεις της, δεδομένα αναζητά φορ περιοχής. Θα αναζητήσει επί τη ευκαιρία και κεντρικό αμυντικό, καθώς ο Νεμάνια Βίντιτς ανακοίνωσε επισήμως πως συμφώνησε με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (παραμένοντας αρχηγός σε αυτήν, όπως δήλωσε χθες ο προπονητής της Ντέιβιντ Μόγες).

Προσθέστε πως κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ρίο Φέρντιναντ και σας... έμειναν οι Εβανς (χάνει το αυριανό ματς με τη Φούλαμ λόγω τραυματισμού), Σμόλινγκ και Τζόουνς για τις θέσεις των στόπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα