Τσεκάρουν το Remes στην Πολωνία

18:07 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το πρωί της Δευτέρας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό, έχοντας ως στόχο να τσεκάρουν προπονητικά κέντρα σε Πολωνία, Αυστρία και Σλοβενία για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προπονητικό κέντρο που θα δουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην Πολωνία είναι το Remes Sport

& Spa. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της κεντρικής Ευρώπης και το είχε... προτιμήσει η εθνική Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2012. Διαθέτει 8 γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα στάδιο αγώνων χωρητικότητας 1.000 ατόμων, λόφο προπόνησης και σωματικής άσκησης με διάφορες κλίσεις και επίπεδα, 2 τοίχους για ασκήσεις ακριβείας με μπάλα, 5 ανοικτά γήπεδα τένις και 1 κλειστό, 2 γήπεδα γκολφ, 1 γήπεδο beachball, 3 γήπεδα Beach Volley, 2 κανονικά γήπεδα βόλεϊ, αθλητικές αίθουσες συνεδριάσεων και σεμιναρίων, αίθουσα εκγύμνασης, γυμναστήριο και δρόμους για ποδηλασία.

Πρόκειται για μια λύση που φέρεται να αρέσει πολύ στην ΑΕΚ. Βέβαια, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού των Μιλοβάνοβιτς και Μπουρουτζίκα. Όσον αφορά τα προπονητήρια που θα επισκεφτούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην Αυστρία, σε αυτά δεν βρίσκεται το (πολύ γνωστό και οικείο στην Ένωση) Ζέεφελντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα