Τσαούσης: Για τους εαυτούς μας και τον κόσμο

22:22 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Φάνης Τσαούσης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας χάντμπολ, την παρουσία των οπαδών, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά είπε:

Για την ετοιμότητα των δύο ομάδων:

Φάνης Τσαούσης: «Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η ψυχή. Έχει κουράσει

να λέμε για τα προβλήματα, θα πρέπει να τα κάνουμε όλα στην άκρη, να δώσουμε 110% και να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο για τους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ. Το ότι είμαστε στον τελικό για εμάς είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία».

Για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων:

Φάνης Τσαούσης: «Όπως έχουμε δει στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ με κάποιες καλές προσθήκες το καλοκαίρι ήταν στο ξεκίνημα το πρώτο φαβορί για τίτλο. Πήρε την 2η θέση στην κανονική διάρκεια και σίγουρα με την παρουσία και του Αλέξη Αλβανού έχει τον πρώτο λόγο. Παρόλα αυτά είναι ένας τελικός και σίγουρα θα είναι αμφίρροπος. Εμείς στην άμυνα με τον Μπαλά θα ήμασταν πιο δυνατοί, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε επάξια και να μην φανεί το κενό του. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις στην προωθημένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και δεν υπάρχουν μυστικά».

Αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων:

Φάνης Τσαούσης: «Είναι ριψοκίνδυνο που θα υπάρχει αρκετός κόσμος, αλλά πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική και με καλή αστυνόμευση δεν θα συμβεί τίποτα. Θέλουμε να κερδίσει το άθλημα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι αν φωνάξουν να δώσουν παλμό, να είναι ο 8ος παίκτης μας και να πανηγυρίσουμε μαζί τον τίτλο. Αν όμως δεν συμβεί αυτό να χειροκροτήσουν τον αντίπαλο και εμάς για την προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα