Τσάνκο: Ο Γιόχανσον δεν κουράζεται ποτέ

09:59 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τη μεταγραφή του Γιάκομπ Γιόχανσον κλήθηκε να σχολιάσει ο Λουάι Τσάνκο. Ο έμπειρος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Γιόχανσον και τόνισε πως η Ένωση έκανε ιδανική επιλογή με την απόκτηση του.

«Παλαιότερα τον θυμάμαι όταν ήμουν στη Χάμαρμπι να παίζει πιο πίσω στην άμυνα ακόμη και στο κέντρο αυτής, ή στα δεξιά αυτής. Τα τελευταία χρόνια προωθήθηκε στο κέντρο, νομίζω ότι του ταιριάζει πιο πολύ αυτή η θέση. Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι η δύναμη που έχει στο παιχνίδι του. Μπαίνει δυνατά στις φάσεις και παλεύει

για κάθε μπαλιά. Τελευταία έχει βελτιωθεί στην τεχνική πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην υστερεί ούτε σε αυτό το σημείο. Αντικειμενικών των διαφορών μεταξύ του σουηδικού και ελληνικού ποδοσφαίρου, νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί και να καθιερωθεί στην Ελλάδα. Νομίζω ότι η ηλικία του, τα προσόντα του, προδιαγράφουν μία λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα. Είναι μία ιδανική επιλογή για την ΑΕΚ. Η μεταμόρφωσή του τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή και η ΑΕΚ θεωρώ ότι είναι τυχερή που τον αποκτά τώρα. Το όνομά του ακούγεται κάθε χρόνο όλο και πιο έντονα και η Γκέτεμποργκ είναι μία ομάδα που συνηθίζει να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Αυτό που με κάνει αισιόδοξο γι" αυτή την επιλογή, πέρα από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, είναι η εργατικότητα του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό προσόν. Τον έχω αντιμετωπίσει, έχω δει παιχνίδια της Γκέτεμποργκ και πιστέψτε θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι σαν ελληνικό ποδόσφαιρο από την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή που δεν κουράζεται ποτέ να τρέχει, που δεν κουράζεται ποτέ να κυνηγά κάθε μπαλιά, ακόμη κι αν μοιάζει χαμένη. Θα σας αφήσει άφωνους» τόνισε ο έμπειρος μέσος στην ιστοσελίδα sport24.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα