Τσάνας: Φαβορί οι Ισπανοί

13:03 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Νέων, έστω και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να νικήσει την Αγγλία και να προκριθεί στον τελικό του EURO U-19 με τον Κώστα Τσάνα να μην κρύβει την χαρά και την υπερηφάνεια του για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας. Όσο για τον τελικό χαρακτήρισε τους Ισπανούς φαβορί αλλά, όπως είπε, πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για

Την αναμέτρηση με την Αγγλία: "Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα, αλλά στα τέλη του ημιχρόνου ήρθε η αποβολή και η απόκρουση του πέναλτι από τον Διούδη. Στην συνέχεια είχαμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε την τακτική μας με παίκτη λιγότερο. Όλα πήγαν καλά και δεν έχω λόγια για να εκφράσω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον τελικό. Ήταν μια παράσταση και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος".
Τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ελληνικής ομάδας στον χθεσινό ημιτελικό: "Εμείς αυτό που πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν είναι πως αντίπαλοι μας δεν είναι οι διαιτητές. Η λογική είναι να ασχολούμαστε με την ομάδα και τον αντίπαλο και ο ρέφερι θα ελέγχει το παιχνίδι. Από την στιγμή που σφυρίζει δεν μπορεί να πάρει πίσω την απόφαση του".
Την ομοιογένεια της Εθνικής: "Είναι γεγονός πως ο Σωκράτης είχε παίξει στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είχα πει πριν από μερικές μέρες πως έχουμε στην σύνθεσή μας 18 καταπληκτικούς παίκτες και βασιζόμαστε σε όλους, κάτι που ισχύει. Η ομάδα δεν αποτελείται από τους 11 που παίζουν".
Τον τελικό με την Ισπανία: "Λογικά το φαβορί είναι οι Ισπανοί αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη της πρεμιέρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα