Τσακώθηκαν για το αν υπάρχει Θεός και τη σκότωσε!

22:26 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 33χρονος άντρας απ'το Όκλαντ των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία μιας φίλης του ύστερα από έναν καβγά σχετικά με την ύπαρξη ή μη του Θεού.

Ο Ντάγκλας Γιμ, ο οποίος πυροβόλησε την 25χρονη Ντζούι Ντουν Παν τον Απρίλιο του 2011 τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 126 χρόνια έως ισόβια. Η απόφαση θα βγει το Νοέμβριο.

Ο Γιμ και η Παν έπαιζαν βίντεο γκέιμ έχοντας καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ και ναρκωτικά. Σύμφωνα με τον Πολ Παρκ, έναν τρίτο φίλο τους που βρισκόταν παρών, οι δυο τους άρχισαν να συζητούν για το Θεό με

την Παν να προκαλεί τον Γιμ λέγοντάς του πού ήταν ο Θεός όταν έχασε στο παιχνίδι. Ο Γιμ άρχισε να εκνευρίζεται με την Παν, η οποία ήταν άθεη, και το ποτήρι ξεχείλισε όταν η γυναίκα αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του Γιμ από εγκεφαλικό.

Τότε, ο Γιμ σηκώθηκε νευριασμένος και πέταξε το κοντρόλ του παιχνιδιού, πήγε στο δωμάτιό του και επέστρεψε με ένα περίστροφο. Αμέσως έστρεψε το όπλο στη Γιμ και την πυροβόλησε έξι φορές στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής.

Επίσης, τραυματίστηκε και ο Παρκ, ο οποίος έβαλε το χέρι του μπροστά στην κάννη του όπλου για να σταματήσει τον Γιμ.

Ο ίδιος ο δράστης δήλωσε ότι πήρε το όπλο για άμυνα, όταν είδε την Παν να κρατά ένα μαύρο αντικείμενο, το οποίο νόμισε ότι ήταν όπλο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν κινητό τηλέφωνο.

«Ήμουν πολύ μεθυσμένος εκείνο το βράδυ. Θυμάμαι μόνο τους πρώτους και τους τελευταίους πυροβολισμούς», δήλωσε ο Γιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα