Τσακνής: «Σε άλλο επίπεδο η ΑΕΚ»

17:47 14/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Τάσος Τσακνής. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που ήταν και η μεγάλη επιθυμία του...
Διαβάστε τις δηλώσεις του Τσακνή στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα για ακόμα δύο χρόνια. Ήταν αυτό που ήθελα από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα και χαίρομαι που η διοίκηση και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν. Η φετινή

χρονιά προβλέπεται πολύ διαφορετική από την περσινή κυρίως λόγω της παρουσίας του κ. Λαζόπουλου και των μεγάλων παικτών που ήρθαν. Θα είναι ευτυχία για όλους μας να αγωνιζόμαστε στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι θα αγωνιζόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο δείχνει ότι πλέον η ομάδα βαδίζει σε άλλο επίπεδο».
Για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή. Ξέρουμε ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, αλλά η ΑΕΚ τώρα ξεκινάει σταδιακά για να κάνει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κατακτήσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και θα κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».
Κλείνοντας ο Τσακνής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην συνύπαρξη του με τους Δημήτρη Καφφάτο και Κώστα Τσιλιμπάρη: «Είναι οι δυο καλύτεροι έλληνες τερματοφύλακες και είμαι τυχερός που προπονούμαι μαζί τους και εύχομαι να πάρω πολλά και από τους δυο. Δεν έχει κάθε νεαρός τερματοφύλακας αυτή την ευκαιρία και θα βάλω τα δυνατά μου για να την εκμεταλλευτώ και να βελτιωθώ σαν αθλητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα