«Τρίποντο» και… Βιντιάδης

08:28 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Στην κόψη του ξυραφιού η ΑΕΚ, τα δίνει όλα απόψε για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα». «Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί η Ένωση, με τον Βλάχο να ξεκινά τους Κωνταντόπουλο, Κοντοέ, Αρκούδα, Γιάγκο, Κουτρουμπή, Ρίκκα, Κορδέρο, Γκερέιρο, Κοτρέλλα, Φούντα και Κατσικοκέρη». Σε άλλο θέμα, αναφέρει: «3 εκατ. ευρώ για αρχή...», «Παρά τις έως τώρα κλειστές πόρτες που έχει συναντήσει, στην προσπάθειά

του να βρει συμπαίκτες, ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι φτιαγμένος για να μπει στην ΑΕΚ και να δώσει λύση - Συγκρατημένος ακόμα ο Χάρις».

SPORTDAY

«ΠΑΡΩΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ» είναι το χτύπημα της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται φυσικά στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Στις εσωτερικές σελίδες τονίζεται πως: «Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει την πολυτέλεια να απολέσει άλλους βαθμούς, το κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» για τους νεαρούς παίκτες της. Η ψυχολογία τους είναι αρκετά καλή, αφού οι εμφανίσεις τους στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ενθαρρυντικές».

GOAL NEWS

«ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ», αναφέρει το Goal και τονίζει: «Με Κοντοέ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ για την πρώτη νίκη - Θερμή υποδοχή από 50 οπαδούς της Ένωσης - Τη Δευτέρα συνάντηση μεταξύ Βιντιάδη και Supporters».

LIVE SPORT

«Το κίνητρο του Κιθ Χάρις», «τι κερδίζει ο Άγγλος επενδυτής, τι περιμένει ο Βιντιάδης», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και το ρεπορτάζ σχετίζεται φυσικά με το ζήτημα των υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα