Τρία γκολ μπήκαν και τα τρία αντικανονικά!

11:19 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Διαιτησίες με τόσα πολλά λάθη, όπως αυτή του Αντώνη Χριστοδούλου στην αναμέτρηση του Ερμή με την ΑΕΚ έχουμε ξαναδεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Το στοιχείο που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι όλα τα τέρματα του αγώνα, δεν έπρεπε να μετρήσουν! Τρία γκολ μπήκαν και τα τρία ήταν αντικανονικά!
Με οφσάιντ (έστω και οριακό...) προηγήθηκε η ΑΕΚ, ο Ερμή ισοφάρισε με ασίστ του Οκκά ο οποίος

προηγουμένως έκανε φάουλ μπροστά στα μάτια του διαιτητή, ενώ πήρε τη νίκη με ένα «κάλπικο» πέναλτι. Η μπάλα κτυπά στο κεφάλι του αμυνόμενου, αλλά με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Χριστοδούλου σφυρίζει πέναλτι υποδεικνύοντας, μάλιστα, ότι η μπάλα κτύπησε στο χέρι!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Χριστοδούλου τα θαλασσώνει. Ακόμη και πρόσφατα είχε στο ενεργητικό του τραγικές διαιτησίες (βλέπε Ομόνοια - Ανόρθωση) στις οποίες το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Χριστοδούλου είναι «έτον τζιαμέ τζιαι δέτε τον, τζι αν έσιει αΐπιν πέτε το», που λέει κι ο σοφός λαός μας.
Αυτό που έχει σημασία, πλέον, είναι να δούμε πώς θα αξιολογηθεί ο εν λόγω διαιτητής. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο παρελθόν, με σωρεία λαθών είχε βαθμολογηθεί κοντά στο άριστα! Από τους ποδοσφαιρόφιλους, ο Χριστοδούλου έχει βαθμολογηθεί ήδη, αλλά αξίζει τον κόπο να μάθουμε τη βαθμολογία του παρατηρητή.

Πηγή: sentragoal.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα