Χωρίς νικητή στο Σαν Μαμές

14:50 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στο Μπιλμπάο όπου Αθλέτικ και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1. Οι "νυχτερίδες" κέρδισαν πέναλτι στο 43' όταν ο Λαπόρτε ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Φεγκουλί. Ο Μπανέγκα το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στην επανάληψη όμως οι Βάσκοι πίεσαν. Είχαν δοκάρι με τον Μουνιαΐν στο 68' και τελικά ισοφάρισαν στο 75' με τον Μικέλ Ρίκο.

Έξι λεπτά μετά Πόστιγκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπεγκι, Λαπόρτε, Σαμπορίτ, Μικέλ Ρίκο, Μπενιάτ (63'Ιτουράσπε), Άντερ Ερέρα (52'Αντουρίθ), Σουσαέτα, Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν (70'Τοκέρο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν (78'Βίκτορ Ρουίθ), Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Γκουαρδάδο, Χάβι Φουέγο, Μπανγέγκα, Φεγκουλί, Παμπόν, Αλκάθερ (70'Πόστιγκα), Ζόνας.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Η Χετάφε έπιασε από το "λαιμό" την Μπέτις και μέσα σε 27 λεπτά καθάρισε το ματς επικρατώντας τελικά με 3-1. Ο Πέδρο Λεόν άνοιξε το σκορ στο 16' και επτά λεπτά μετά έκανε το 2-0. Στο 27' ήρθε το τρίτο γκολ για την "Χέτα" με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κολούνγκα. Η Μπέτις κατάφερε να μειώσει στο 51' με αυτογκόλ του Ράφα. Στο 83' ο Αμάγια ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαρικά αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αρόγιο, Ράφα, Αλέξις (79'Λόπο), Λάγο, Μπόρχα, Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν (34'Γκαβιλάν), Σαράμπια, Ντιέγκο Κάστρο, Κολοούνγκα (70'Μαρικά).

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Παουλάο, Αμάγια, Νάτσο, Τσάβι Τόρες, Ματίγια, Χουανφράν (47'Σεντρίκ), Βερντού (74'Τσούλι), Νόσα, Μολίνα.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Προβληματική εμφάνιση και πάλι για τη Σεβίλλη αλλά νίκη με 2-1 επί της Αλμερία με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Γκαμέιρο όμως η Αλμερία απάντησε στο 23' με τον Ρόδρι. Τη λύτρωση όμως έφερε το γκολ του Ράκιτιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρα, Φάσιο, Παρέχα, Αλμπέρτο Μορένο, Ιμπόρα (72'Κριστόφορο), Ράκιτιτς, Χάιρο (82'Τροχόφσκι), Ραμπέγιο, Μαρίν, Γκαμέιρο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Νέλσον, Τρουχίγιο, Πεγεράνο, Ντουμπαρμπιέρ, Τέμπαρ (60'Αζέεφ), Βέρθα, Σούσο (88'Σοριάνο), Βιδάλ (65'Μπαρμπόσα), Ρόδρι, Κριστιάν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΘΕΛΤΑ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλντερόν

Δε σταματά πουθενά η υπερταχεία της Ατλέτικο, καθώς κέρδισε και τη Θέλτα με 2-1 κι έκανε το απίστευτο 8Χ8.

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 7ο λεπτό ο Χουανφράν έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Κόστα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 10' ο Βίγια έφυγε απέναντι στον Γιοέλ, ο οποίος όμως του είπε όχι. Η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 42ο λεπτό ο Ντιέγο Κόστα προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Λουίς έκανε το 1-0.

Στο 56ο λεπτό ο Βίγια έχασε τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει το ματς αλλά στο 62' ο Κόστα χτύπησε ξανά κι έκανε το 2-1. Η Θέλτα μείωσε στο 71ο λεπτό με γκολ του Νολίτο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο στη συνέχεια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανράν, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι (89' Γκουϊλαβογκουί), Κόκε, Τουράν (73' Σεμπόγια Ροντρίγκεθ), Βίγια (58' Τόρες), Ντιέγο Κόστα.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Κόστας, Μάγιο, Φοντάς, Τόνι, Λόπεθ (58' Νολίτο), Ουμπίνια, Ραφίνια, Φερνάντεθ (58' Μίνα), Κρον Ντέλι, Τσάρλες (68' Μαντιντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα