Τρέλα στον ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι

11:32 11/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι αγωνίζεται μόλις ένα μήνα στο ΑΠΟΕΛ, και κατάφερε να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει κάνει την μεγάλη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ, ανέβασε την ποιότητα της ομάδας σε πολύ υψηλά επίπεδα, και δικαιολογημένα γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.
Είναι μεγάλο κεφάλαιο πλέον για το ΑΠΟΕΛ,

και ήδη γίνονται σκέψεις για το πως θα παραμείνει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την πορεία του Ντε Βινσέντι στην Κύπρο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα επιστρέψει στον Πειραιά, αφού όπως είναι γνωστό το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι υπερπλήρες, κυρίως μεσοεπιθετικά.
Επιθυμία του Ντε Βινσέντι είναι να αγωνίζεται σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, και να παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κατά προτίμηση στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ασφαλώς μπορεί να του προσφέρει το ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα, όμως θα χρειαστεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να συμφωνήσει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να επιτευχθεί η παραμονή του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιώργος Δώνης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ντε Βινσέντι, και δηλώνει βέβαιος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Πέραν του Ντε Βινσέντι, ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Σέρινταν στα τελευταία ματς, αλλά και την επανεμφάνιση του Αντωνιάδη, που ήταν εξαιρετικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, και αναμφίβολα μπορεί να καθιερωθεί.
Η προσοχή των ποδοσφαιριστών είναι πλέον επικεντρωμένοι στις αναμετρήσεις με την Αλκή, την οποία θα αντιμετωπίσουν τρείς φορές, δύο στο κύπελλο και μια στο πρωτάθλημα. Η δυναμικότητα του αντιπάλου δίνει την ευκαιρία στον Δώνη να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ανελλιπώς και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε άλλους όπως οι Χιώτης, Γκόμες και Ατόρνο. Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματισμού του Πιπίνη, δεν υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα