Τρέλα… διαρκείας

08:34 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στη ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας από όλον τον... πλανήτη: «Δεν το πίστευαν όταν άνοιξαν χθες τους υπολογιστές τους οι υπάλληλοι στη διάθεση των εισιτηρίων -Αγορές καρτών από Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Σουηδία και όχι μόνο -ΑΕΚτζήδες που δεν θα μπορούν να είναι στο γήπεδο παίρνουν

διαρκείας μόνο για τη συμμετοχή στο γήπεδο και την εγγραφή στην Ερασιτεχνική!».

SPORTDAY

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρέσεβιτς και στην εντυπωσιακή κίνηση του Άκη Ζήκου να κλείσει συμφωνία για τις Ακαδημίες με τον πρώην γιατρό της Μονακό Έρικ Μπουράκι στέκεται η εφημερίδα: «Υπέγραψε ο Μπρέσεβιτς, ανακοινώθηκε ο Μπουράκι», είναι ο τίτλος της.

LIVE SPORT

«ΓΙΓΑΝΤΑΣ», τονίζει η εφημερίδα αναφερόμενη στον Ιβάν Μπρέσεβιτς και προσθέτει: «Πώς πείστηκε ο Κροάτης να πει το «ναι» στην ΑΕΚ». Από εκεί και πέρα, η Live Sport κάνει λόγο για «γαλλικό μοντέλο στις Ακαδημίες» και τονίζει πως: «Ο Ζήκος έφερε τον Μπουράκι».

GOAL NEWS

«ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, που προσθέτει: «Απογείωση Μελισσανίδη από την ανταπόκριση στα διαρκείας». Σε άλλα θέματα, τονίζεται: -«Υπέγραψε ο Μπρέσεβιτς» -«Έρχεται ο Νοτιάς για Σπάτα και γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα