Τρεις εκπλήξεις από Ντελ Μπόσκε

15:01 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, έδωσε στην δημοσιότητα την αποστολή για τα δυο φιλικά παιχνίδια με Αγγλία (12/11) και Κόστα Ρίκα (15/11) με τρεις επιλογές του Ισπανού τεχνικού να προκαλούν έκπληξη.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής κλήθηκε ξανά ο μέσος Χέσους Νάβας της Σεβίλλης. Επίσης, κλήθηκε και ο αριστερός μπακ της Μάλαγα, Νάστο Μονρεάλ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ κλήθηκε και ο αμυντικός της Βαλένθια, Ζόρντι

Άλμπα ο οποίος τον Οκτώβριο είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Ισπανία στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Σε δηλώσεις του, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μίλησε
- Για την κλήση του Νάβας και του Μονρεάλ στην αποστολή: "Αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Όσον αφορά τον Νάβας, έχει παίξει αρκετές φορές με εμένα προπονητή και είχε καλή απόδοση στις προηγούμενες κλήσεις του. Κρίναμε πως μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα φιλικά και να δούμε την ανταπόκρισή του σε αυτά τα δύσκολα ματς".
- Για τη κατάσταση του Τσάβι: "Ξέραμε ότι προέρχεται από τραυματισμό, όμως χθες ο Γκουαρντιόλα τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και είδαμε ότι είναι σε καλή κατάσταση".
- Για τους φιλικούς αγώνες: "Μέχρι το Euro έχουμε τρία παιχνίδια και αυτές οι συναντήσεις, όπως με την Αγγλία, είναι σημαντικές για την ομάδα μας. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και θα πάμε για το καλύτερο εκεί. Άλλωστε, είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές".

Η αποστολή
Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρέινα (Λίβερπουλ), Βαλντές (Μπαρτσελόνα)
Αμυντικοί: Πικέ (Μπαρτσελόνα), Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μονρεάλ (Μάλαγα), Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Zόρντι Άλμπα (Βαλένθια)
Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Μάλαγα), Νάβας (Σεβίλλη), Μάτα (Τσέλσι)
Επιθετικοί: Γιορέντε (Μπιλμπάο), Βίγια (Μπαρτσελόνα) και Τόρες (Τσέλσι)

Keywords
Τυχαία Θέματα