Τρέχουν να προλάβουν στον ΠΑΟ

08:52 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το δάνειο των 5 εκ. ευρώ τρέχει να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ στις 29 Μαΐου.
Χθες η ΠΑΕ παρέδωσε τον φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ

αλλά η εισήγηση του αρμόδιου οργάνου θα είναι αρνητική αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν αν μέσα στην εβδομάδα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.
Για να συμβεί αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξασφαλιστεί το δάνειο και για αυτό ο Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Εθνική Τράπεζα με το θέμα να ξεκαθαρίζεται οριστικά την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Από την μεριά της η τράπεζα θέλει εγγυήσεις και από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους συνεργάτες του Αλαφούζου να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του χρόνου που πιέζει.
Εξάλλου χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του Ματίας Μπιάρσμιρ με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό να διεκδικεί 350.000 ευρώ, οφειλή που αναγνώρισε ο Παναθηναϊκός στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η ομάδα πρέπει να κληθεί και να πληρώσει χρήματα για τον επόμενο και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Τελικά η ΠΑΕ πήρε προθεσμία μέχρι τις 6 Ιουνίου για να καταθέσει υπόμνημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα