«Τράμπα Αλβες- Ντουρμάζ» βλέπουν οι Τούρκοι

09:05 16/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ενα σενάριο που τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ στην Τουρκία φιλοξενείται σε ρεπορτάζ αρκετών ιστοσελίδων της γείτονος χώρας.

Τι αναφέρει αυτό το σενάριο; Η απάντηση είναι απλή και μεταγραφική... Υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε διαπραγματεύονται την ανταλλαγή των Αλβες-Ντουρμάζ. Η Φενέρ αναζητά παίκτη για τα άκρα και της αρέσει η περίπτωση του Σουηδού, τον οποίο, άλλωστε, ήθελε και το καλοκαίρι, αλλά την

«πρόλαβε» ο Ολυμπιακός και έτσι φέρεται να ΄χει προτείνει στους Πειραιώτες να τον δώσουν για να πάρουν τον Αλβες που έχει προταθεί στην ομάδα του Μίτσελ.

Τώρα το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο; Ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια... Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ με τον Μίτσελ να δηλώνει χθες on camera πως «αν φύγει ο Ερίκ, θα πάρουμε αμυντικό ανάλογης εμπειρίας». Προφανώς μία δήλωση που δεν δίνει προβάδισμα στον Χελάντερ της Μάλμε, ο οποίος αρέσει εξίσου στον Ολυμπιακό και έχει επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του από τον Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξη του στις σουηδικές εφημερίδες.

Οσο για τα «θέλω» του Αλβες, είναι δεδομένο πως δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα. Το δήλωσε πρόσφατα σε ελληνική ιστοσελίδα, ενώ το είπε δημοσίως και μετά το 4-1 της περασμένης Παρασκευής (12/12) επί της Σίβασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Πηγή www.sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα