Τους ξεμπρόστιασε...

14:40 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τρόμο έχει προκαλέσει στον Γαλλό-Γερμανικό άξονα η γενναία αποκάλυψη του Βασίλη Τοροσίδη για οργανωμένο σχέδιο κατά του Ολυμπιακού. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων», αφού με ιστορικά στοιχεία ανέδειξε την από αρχαιότατων χρόνων φιλία των δύο λαών, ξεγύμνωσε το δολερό αντί-Ολυμπιακό πλάνο που κατέστρωσαν Μέρκελ και Σαρκοζί. Άλλωστε οι εκπληκτικές επιτυχίες του συλλόγου

του Πειραιά στο Champions League είχαν ήδη δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Δεν μπορεί να αποκλείεται ο Ολυμπιακός που στο παρελθόν έχει πετύχει τόσο μεγάλες προκρίσεις. Κάτι άλλο συμβαίνει» έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου της Ευρωπαϊκής επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο.

Το aek365.gr κάνοντας ρεπορτάζ εξασφάλισε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το νυχτερινό τηλεφώνημα του Νικολά Σαρκοζί στην Μέρκελ με αφορμή τις αποκαλύψεις Τοροσιδη. Φανερά τρομαγμένοι οι δύο ηγέτες ψάχνουν λύση για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μ: Έλα Νικ, τα είδες και εσύ;

Σ: Για αυτό σε παίρνω. Μας ξεφτίλισε το παλιόπαιδο.

Μ: Δεν πρόσεξαν καθόλου και οι δικοί μας. Αφού ξέρουν ότι ο Τοροσίδης τα προσέχει αυτά και είναι και σπουδαγμένος.

Σ: Πήρα τον Ντεσάμπ. Του λέω: Θα μας διαλύσεις την Ευρώπη, τα κατάλαβε όλα ο Τοροσίδης. Τρόμαξε και αυτός, μου έλεγε συγγνώμη και τέτοια. Τι να την κάνω τη συγγνώμη, μας κατέστρεψε.

Μ: Λες να μας πάει στη Χάγη;

Σ: Πολύ το φοβάμαι. Ξέρεις αυτοί έχουν φοβερούς δικηγόρους, μέχρι και πρωτάθλημα έχουν πάρει στα χαρτιά, έχουν και έναν Γκαγκατσή που δεν του ξεφεύγει τίποτα.

Μ: Θα πάρω τον Παπαδήμο να τους μιλήσει. Θα του τάξω δύο υποβρύχια, έχουμε κάτι τρύπια, χάρη θα μας κάνουν.

Σ: Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί. Ήταν να μην αγριέψει ο Τοροσίδης, τώρα μας κατάλαβαν όλοι.

Μ: Πρέπει να βρούμε λύση... (κενό).. Μήπως να...

Σ: Τι;

Μ: Με τον Τοροσίδη δεν ξεμπλέκεις εύκολα είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια ο άνθρωπος. Βρες μια πόλη που δεν θα σε ψηφίσει ούτε γάτα και πες μου να σου αμολήσω έναν πύραυλο. Να τους ρίξουμε στάχτη στα μάτια, να πούμε μετά «ορίστε δεν υπάρχει φιλία».

Σ: Σου βυθίζω και εγώ δυο πλοία και καίω όλα τα CD των Scorpions μπροστά στο Λούβρο. Φοβερή ιδέα.

Μ: Έτσι θα το κάνουμε. Αλλιώς θα μας το κλείσει αυτός το σπίτι, θα προχωρήσει και σε άλλες αποκαλύψεις.

Σ: Έκλεισε, πάω να το πω στην Κάρλα, πολύ θα το χαρεί.

Σκοτώστρας

Keywords
Τυχαία Θέματα