Τους θέλει όλους έτοιμους!

18:13 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και αυτή την εβδομάδα, η ΑΕΚ είχε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Κάτι που… βολεύει αρκετά ομάδες όπως η ΑΕΚ με «μικρό» ρόστερ που διαθέτει λίγες ποιοτικές λύσεις. Ωστόσο, πλέον ο Έβαλντ Λίνεν έχει να υπολογίζει και σε μεσοβδόμαδα παιχνίδια, καθώς μπαίνει από την επόμενη εβδομάδα στην… ζωή της Ένωσης και το Κύπελλο Ελλάδος.
Το πρόγραμμα συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ΑΕΚ σε 11 ημέρες θα δώσει τέσσερα

ματς, πριν την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Την Δευτέρα 10/12 η ΑΕΚ παίζει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό για την Σούπερ Λίγκα, τρεις ημέρες μετά στην Καβάλα με την τοπική ομάδα, στις 16/12 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και μετά από τέσσερις ημέρες με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό της 3ης φάσης του Κυπέλλου.
Αυτό σημαίνει ότι ο Λίνεν πρέπει να έχει έτοιμους όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Την Δευτέρα στην Κομοτηνή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βλάχος και με τον Ατρόμητο ο Φέτσης. Με δεδομένο ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπουγαΐδης, ο Λαγός δύσκολα θα προλάβει και η κούραση από τα συνεχή ματς, καθώς και πιθανοί τραυματισμοί πρέπει να έχουν… ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ και στις τρεις γραμμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα