Τους έβγαλε… κουφούς!

20:09 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αίθουσα της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ το πρωί ο Αβραάμ Κασνακίδης μπροστά σε περίπου 50 άτομα ανέφερε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη και τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει από 300.000 ευρώ μέχρι και 5 εκατ. ευρώ αν θέλει. Όμως, τώρα το απόγευμα… άλλαξε γνώμη. Και θέλησε να τα γυρίσει τούμπα, τονίζοντας ότι ουδέποτε είπε το όνομα του Μελισσανίδη την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι τον άκουσαν. Μάλιστα έβγαλε και… ανακοίνωση για να σώσει ότι (δεν) σώζεται… Και όλα αυτά την στιγμή που η ΑΕΚ

κινδυνεύει άμεσα, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ που δέχθηκε να πάρει τις μετοχές του Πέτρου Παππά στον κόσμο του.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Κασνακίδη

«Η πρόσκληση που κάναμε -σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ- απευθυνόταν ήταν σε όλους. Δεν στοχεύουμε σε κανέναν συγκεκριμένα. Το μόνο που αναφέρθηκε από μένα στη Γενική Συνέλευση ήταν ότι από την 1η Ιουλίου οι Supporters έχουν βάλει 700.000 ευρώ στην ΑΕΚ και αυτή τη φορά θα βάλουν και πάλι όσα μπορούν. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν συγκεκριμένα -πόσω μάλλον στον κ. Μελισσανίδη.

Θα έλεγα εγώ ποτέ στον κ. Μελισσανίδη τι και πώς θα κάνει με την ΑΕΚ; Προς Θεού, από πού κι ως πού; Δεν θα είχε καμία λογική να του υποδείξω τι πρέπει να κάνει. Ο κ. Μελισσανίδης ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τις προθέσεις του για την ΑΕΚ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην τον θέλει πίσω, αλλά από πλευράς μου δεν έγινε ποτέ συγκεκριμένη αναφορά στο πρόσωπο το δικό του -αλλά και οποιουδήποτε άλλου από τη λίστα που υπήρχε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα