Τουρέ: Χαρούμενος στη Σίτι

17:05 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του Ιβοριανού αμυντικού λήγει το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του στην ομάδα της Σίτι φαίνεται δυσοίωνο. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό ο παίκτης φαίνεται να έχει βρει το παλιό καλό του εαυτό, όπως μαρτυρούν οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί, παίρνοντας τη θέση του τραυματισμένου Βινσέντ Κομπανί.
Ο ίδιος με δηλώσεις του εμφανίζεται χαρούμενος με την παρουσία του στους «πολίτες», ενώ δηλώνει ικανοποιημένος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τονίζοντας πως θα

περιμένει μέχρι το τέλος για να δει αν τελικά ο σύλλογος του προσφέρει νέο συμβόλαιο.
«Νοιώθω πολύ καλά. Είχα πρόσφατα την ευκαιρία να παίξω περισσότερο και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου για να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ιβοριανός και συμπλήρωσε:«Όλοι γύρω μου και όλοι οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Κάθε φορά που παίζω για τη Σίτι δίνω το 100%. Δουλεύω σκληρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνω για να αποδείξω τις ικανότητες μου».
Ο Τουρέ έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για χρήση απαγορεύμενων ουσιών, παρόλα αυτά ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν έχασε ποτέ την πίστη του αναφορικά με τις ικανότητές του, παρόλο που βρέθηκε κάποια στιγμή να αποτελέι την τέταρτη επιλογή για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, πίσω από τους Κομπανί, Νάστασιτς και Λέσκοτ.
«Έχουμε τόσους πολλούς παίκτες στην ομάδα που είναι δύσκολο να παίζεις σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει όμως να είσαι έτοιμος και τη στιγμή που σου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστείς, να παίξεις στο 100% των δυνατοτήτων σου», ήταν τα λόγια του 31χρονου αμυντικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα