Τουρέ: Μπορούμε και τελικό

18:07 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κόλο Τουρέ είναι αισιόδοξος για την πορεία της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ, μιλώντας στο site της FIFA ακόμη και για πρόκριση στον τελικό. «Αν καταφέρουμε και πάμε πιο μακριά από ότι τις προηγούμενες φορές, θα είναι ένας θρίαμβος. Δεν θέτω όρια στο τί μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη και να πάμε στον τελικό, από τη στιγμή που έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε». Όσο για το γεγονός οτι πολλοί παίκτες δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία

σε Μουντιάλ, είπε: «Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να... λάμψουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο. Είναι 33, ο Ντιντιέ (σ.σ Ντοργκμπά) είναι 36 και είμαστε πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μας. Θα ευχαριστηθούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα δείξουμε μία διαφορετικά του εαυτού μας, από ότι κάναμε στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, όπου δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό...».

Όσο για την μάχη στον τρίτο όμιλο και τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν; «Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, με τρεις ομάδες που μπορούν να σου βάλουν δύσκολα στην φυσική κατάσταση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις κερδίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα