Τουράν: Πιο δυνατή η Ατλέτικο από Μπάρτσα, Ρεάλ

15:10 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την πίστη του πως καμία ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εύκολα την Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Αρντά Τουράν ο οποίος πρόσθεσε πως η Κυπελλούχος Ισπανίας είναι πιο δυνατή, ως ομάδα, από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", ο Τούρκος αριστερός εξτρέμ τόνισε: "Νομίζω πως τώρα είμαστε στο ίδιο επίπεδο (σ.σ. με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ). Όλοι αυτοί οι σύλλογοι έχουν φανταστικούς παίκτες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάρτσα και Μπάγερν Μονάχου, αλλά είμαστε πιο δυνατοί ως ομάδα. Δουλέψαμε

σκληρά για να δημιουργήσουμε αυτό το σύνολο, είμαστε μαζί και ισχυροί. Δεν είναι εύκολο να μας κερδίσει κάποιος. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους δυο μεγάλους στο πρωτάθλημα. Γιατί όχι; Μπορούμε να το κάνουμε και πιστεύω πως και οι οπαδοί μας το πιστεύουν. Από την στιγμή που μπορούμε να νικήσουμε την Τσέλσι στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας, μπορούμε να κάνουμε και αυτό. Ούτε πριν από αυτά τα δυο παιχνίδια, πίστευαν οι άλλοι ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα