Του έκλεισε το σπίτι ο Ιγκλέσιας

21:28 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-2

Γήπεδο: Απ. Νικολαϊδης

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Τι κι αν βρέθηκε να νικά στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο κι έχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Το ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο μισάωρο, ενώ ο Ατρόμητος φώναξε δίκαια για τη μη αποβολή του Ζέκα στο 25', όταν ο Πορτογάλος χτύπησε με αγκωνιά εκτός φάσης

τον Ιγκλέσιας. Στο 35ο λεπτό, το σουτ του Μπρίτο πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Μπεργκ στο 39', αλλά στο 42' ο Σουηδός άνοιξε το σκορ. Ο Καρέλης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Μπεργκ, κι εκείνος κρέμασε όμορφα τον Τσενάμο που είχε βγει από την εστία του κι έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 47' η κεφαλιά του Ιγκλέσιας έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Κλωναρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 54ο λεπτό ο Καραμάνος έχασε το άχαστο προ κενής εστίας και στο 56' το σουτ του Τριανταφυλλόπουλου έδιωξε ο Κοστόλη. Ωστόσο στο 60' ο Ούμπιντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ιγκλέσιας με όμορφο πλασέ νίκησε τον Κοτσόλη κι έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης κράτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από γύρισμα του Πρανιτς και στο 65' ο Ατρόμητος έφερε τούμπα το ματς. Σκόρερ ξανά ο Ιγκλέσιας, αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες. Στο 74ο λεπτό τα διαδοχικά σουτ των Ατζαγκούν, Μαρινάκη, Ζέκα και Κουτρουμπή, κόντραραν σε σώματα, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Τσενάμο έδιωξε σε κόρνερ, το πλασέ του Ζέκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69' Μαρινάκης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ (65' Ατζαγκούν), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (45+1' Κλωναρίδης), Καρέλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (82' Μπάλλας), Δημούτσος, Ούμπιντες, Μπρίτο (72' Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα