«Του χρόνου, ούτε στην Ευρώπη ο ΠΑΟ»

08:56 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 28 εκατομμύρια ευρώ είναι το ύψος των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τα προηγούμενα χρόνια όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Παναγόπουλος στο χθεσινό Δ.Σ. με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να προαναγγέλλει περικοπές και να υπογραμμίζει πως με αυτή την κατάσταση η ομάδα ούτε στην Ευρώπη δεν θα βγει την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγόπουλος τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική οικονομική

κατάσταση. Αυτή την στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική επιβίωση της ομάδας και τίποτα άλλο. Θα γίνουν περικοπές από παντού. Από την ΠΑΕ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στόχος είναι το μπάτζετ να φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Έχουμε χρέη ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια και μόνο αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπάτζετ, μπορεί σε τρία, τέσσερα χρόνια σιγά-σιγά να καλύψουμε το χρέος. Η ομάδα θα στηριχτεί σε παιδιά από τις Ακαδημίες και χρήματα δεν υπάρχουν για τίποτα άλλο. Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει πώς θα σωθεί η ομάδα, δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγει Ευρώπη".
Αργότερα ο Παναγόπουλος αποκάλυψε πως την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ώστε στις 21 Ιανουαρίου να μπορέσει να αγωνιστεί εκεί η ομάδα.
Στο χθεσινό Δ.Σ. την... τιμητική του είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να δέχεται τα "πυρά" πολλών μελών του Δ.Σ. και κυρίως του Αντώνη Αντωνιάδη. Μάλιστα ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού όταν ο Παναγόπουλος υπογράμμισε πως ο Φερέιρα είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια, εξοργισμένος είπε: "Σε ποια ομάδα του κόσμου συμβαίνει αυτό; Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρείας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρείας. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο Πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πώς σκέφτεται".
Όταν ο Παναγόπουλος αναρωτήθηκε αν ο Φερέιρα θα περάσει από ανάκριση από το Δ.Σ. ο Αντωνιάδης του απάντησε: "Αυτό κατάλαβες; Ανακριτές είμαστε; Να έρθει να μας πει κάποιες επιλογές του. Υπήρξαν προπονητές-κολοσσοί, όπως ο Ίβιτς, ο Όσιμ, που ήρθαν και απέτυχαν. Δεν διώχνεις 25 παίκτες όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Και στο κάτω κάτω ακόμα και ο μεγάλος Φέργκιουσον στην Αγγλία δίνει αναφορά στη διοίκηση, απολογείται όταν κάτι δεν πάει καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα