Του χρόνου Ευρώπη στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

16:54 26/2/2015 - Πηγή: AEK365

Υποννοούμενα για επιστροφή της ΑΕΚ στο Γαλάτσι άφησε στην τελευταία του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής, ωστόσο, όπως φαίνεται -και επίσης άφησε να εννοηθεί, το ΟΑΚΑ θα αποτέλεσει το ασφαλές καταφύγιο της Ένωσης τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Τη σεζόν της επιστροφής της Βασίλισσας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ρεπορτάζ της «Ώρας των Σπορ» είναι διαφωτιστικό. Αναλυτικά:

Ετοιμάζεται για τον αγώνα με Πανελευσινιακό η ΑΕΚ, αλλά οι προχθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Δουβή, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στον ΟΤΕ άνοιξε ξανά «θέμα γηπέδου», και πιθανότατα φωτογράφισε το Κλειστό του Γαλατσίου, που αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα για τον Μάκη Αγγελόπουλο.

«Εάν είχαμε δικό μας γήπεδο όλα θα ήταν καλύτερα. Το ΟΑΚΑ έκλεισε την τελευταία στιγμή. Έχουμε βολευτεί, αλλά θα θέλαμε να έχουμε δικό μας γήπεδο. Τα τελευταία πέντε χρόνια γυρίσαμε κάθε γήπεδο ανά την Αττική. Στόχος είναι να λύσουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το θέμα. Εάν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη σεζόν θα το έχουμε λύσει», δήλωσε ο Σταύρος Δουβής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια. Δεν διαρρέει ο,τιδήποτε, ωστόσο, σχετικά με τις επαφές. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (ΑΝΕΛ) είναι καινούρια στο προσκήνιο, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνουν προσπάθειες από την ΑΕΚ για επικοινωνία. Το μεγαλόπνοο σχέδιο του μεγαλομετόχου αλλά και του Ντράγκαν Σάκοτα για την ανάπτυξη των Ακαδημιών της ΑΕΚ, δεν δύναται να υλοποιηθεί, αν δεν υπάρξει γήπεδο ιδιόκτητο. Το Κλειστό του Γαλατσίου πληροί τις προδιαγραφές, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο ρεαλιστικός είναι ως στόχος. Και το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό προφανώς.

Ο κ. Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να φέρει εις πέρας το πιο μεγάλο του όνειρο. Πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Αγγελόπουλος εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι την επόμενη περίοδο, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί εκ νέου στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Προς αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζονται νέες δράσεις. Και σ' αυτό το γήπεδο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ είτε στην Ευρωλίγκα, είτε στο Eurocup.

Ο κ. Δουβής το υποστηρίζει καθαρά, επιβεβαιώνοντας την «ΩΡΑ». Η ΑΕΚ δεν κρύβεται. Θέλει την έξοδο στην Ευρώπη, είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά. «Προφανώς είναι πολύ σημαντική η Ευρώπη. Δεν είναι απαραίτητη η κατάληψη της τρίτης θέσης. Αυτή την εποχή υπάρχουν διεργασίες σε Ευρωλίγκα και ΦΙΜΠΑ. Η ΑΕΚ πρέπει να δηλώσει παρουσία στα μεγάλα σαλόνια, να έχει λόγο σε όσα συμβαίνουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα