Τότι: Η νίκη επί της Ίντερ δεν είναι τίποτα

12:50 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έκανε η Ρόμα επικρατώντας 2-1 της Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό με τον Φραντσέσκο Τότι να μην ενθουσιάζεται και να υποστηρίζει πως στην παρούσα φάση αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ολίμπικο", ο αρχηγός της Ρόμα τόνισε: "Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε από την αποψινή νίκη. Δεν κάναμε παρά το πρώτο βήμα προς τον τελικό. Απομένει να γίνει άλλο ένα για να πούμε πως πετύχαμε

κάτι. Η νίκη αυτή δεν είναι τίποτα στην παρούσα φάση".
Με τον επαναληπτικό να γίνεται τον Απρίλιο, ο Τότι έστρεψε την προσοχή του στο πρωτάθλημα σημειώνοντας το εξής: "Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει λίγο πίσω και για αυτό απαιτείται να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Η ομάδα θέλει και μπορεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις και θεωρώ πως με την Μπολόνια μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί, για να πλησιάσουμε αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας. Ας αφήσουμε λοιπόν πίσω μας την νίκη επί της Ίντερ και ας προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε στο Καμπιονάτο. Αυτός είναι ο στόχος μας, τουλάχιστον μέχρι τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ιταλίας, τον ερχόμενο Απρίλιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα