Τόρες: Όλοι ξέρουν την Ατλέτικο λόγω Σιμεόνε

11:45 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Τόρες επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιέγκο Σιμεόνε υπογραμμίζοντας πως ο Αργεντινός κράτησε την ομάδα ψηλά και πως όλοι ξέρουν την Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός επιθετικός τόνισε: "Όταν έφυγα από την Ατλέτικο, οι άνθρωποι συνέχεια με ρωτούσαν πού αγωνιζόμουν πριν. Αν έπαιζα στη Ρεάλ ή στην Ατλέτικο. Δεν ήταν σαφές, δεν ήξεραν όλοι την Ατλέτικο.

Πλέον τη γνωρίζουν όλοι και ο Σιμεόνε είναι το κλειδί αυτής της εξέλιξης. Η ομάδα άρχισε να αναπτύσσεται μερικά χρόνια πριν. Κέρδισε το Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, με τον σύλλογο να φτάνει στο ίδιο επίπεδο με άλλες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Σεβίλλη και η Βαλένθια. Η διαφορά όμως είναι ότι εκείνες οι ομάδες εξαφανίστηκαν ύστερα από τις επιτυχίες τους, αλλά ο Σιμεόνε κράτησε την Ατλέτικο ψηλά.
Το δυσκολότερο πράγμα που έχει πετύχει ο Σιμεόνε από τότε που ήρθε στη Μαδρίτη είναι να διατηρήσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Το να φτάσεις σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα κόντρα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και το να κερδίζεις το Κύπελλο μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν είναι απλή υπόθεση".
Για το ντέρμπι της Μαδρίτης, ο Τόρες δήλωσε: "Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε στο ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Όχι τόσο για να μειώσουμε τη διαφορά μας από τη Ρεάλ, αλλά για την αυτοπεποίθηση που θα μας δώσει η νίκη. Πολλοί είναι ανυπόμονοι για τον αγώνα, και δεν εννοώ τους ανθρώπους της ομάδας αλλά τους οπαδούς μας. Αυτό συμβαίνει επειδή πλέον είμαστε ανταγωνιστικοί. Βγαίνουμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν βγαίνουμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως συνέβαινε παλιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα