Τόρες: Δεν γινόταν να το χάσω

15:17 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Τόρες λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε με το οποίο η Τσέλσι "σφράγισε" την πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην Βαρκελώνη με τον Ισπανό επιθετικό να υπογραμμίζει πως εκείνη την στιγμή δεν γινόταν να το χάσει.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό 2-2 ο επιθετικός της Τσέλσι τόνισε για την φάση του γκολ: "Είχαμε μόλις μια ευκαιρία και από την στιγμή που βρέθηκα ένας με έναν με τον Βαλντές

απλά δεν γινόταν να το χάσω. Αυτό το τέρμα μας έδωσε την πρόκριση στον τελικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτό".
Για την επιτυχία της Τσέλσι, ο Τόρες δήλωσε: "Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο βρισκόμασταν με 2-1 πίσω στο σκορ και αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο έπειτα από την αποβολή του Τέρι. Ήταν μια απίστευτη πρόκριση".
Ο Τόρες στάθηκε και σε φάσεις που, κατά την γνώμη του, έκριναν την αναμέτρηση: "Κόντρα στην ροή του αγώνα πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Ραμίρες στις καθυστερήσεις και στην συνέχεια ο Μέσι έχασε πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με το γκολ που πετύχαμε να μας δίνει μερικές ελπίδες και μετά το χαμένο πέναλτι του Μέσι αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η βραδιά μας, από την στιγμή που είχαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουν".
Πλέον η Τσέλσι μέσα σε τρεις εβδομάδες δίνει δυο τελικούς, σε Κύπελλο Αγγλίας και Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τόρες να δηλώνει: "Αυτή η χρονιά έμοιαζε στην αρχή καταστροφική από την στιγμή που φαινόταν πως δεν θα κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο, αυτή την στιγμή έχουμε να δώσουμε δυο τελικούς και παλεύουμε για την τέταρτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα. Όλα τώρα μπορούν να πάνε καλά όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα