Τον πάτησε...

00:23 20/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν ήταν τόσο η ήττα από μία τόσο δυνατή ομάδα όσο η Νάπολι (3-0), αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάζοντας μια εικόνα... αποσύνθεσης έδειξε πως θέλει δουλειά πολλή ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του!
Πώς έπαιξε

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δίνοντας τα γάντια βασικού στον Κάρολ, με τους Παπάζογλου - Σιόβα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο

έχοντας δεξιά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Χολέμπας.

Μανιάτης και Φέισα επωμίστηκαν ρόλους καθαρόαιμων αμυντικών χαφ, ενώ πίσω τον μοναδικό προωθημένο Τζεμπούρ πλαισίωσαν από τις πτέρυγες οι Λυκογιάννης, Αμπντούν και ο Μασάδο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Πολύ κακός από τα πρώτο σφύριγμα ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν πέρασαν μάλιστα παρά ελάχιστα λεπτά προκειμένου να φανερώσει ό,τι αδυναμία είχε και δεν είχε!

Ασύνδετοι, κομμένοι στα δύο, χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα στο παιχνίδι τους, οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα στα πόδια τους, αλλά και να δημιουργήσουν όχι ευκαιρίες, αλλά ούτε υποψίες τέτοιων σε ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, σεβόμενοι το άβατο της αντίπαλης περιοχής! Μοναδική όαση κάποιες φιλότιμες προσπάθειες του Μασάδο (πρώτη του «επίσημη» εμφάνιση), που προσπαθούσε μάταια να οργανώσει το παιχνίδι των Πειραιωτών (κρατώντας είναι η αλήθεια την μπάλα κάποιες φορές περισσότερο από όσο χρειαζόταν), αλλά και ο δραστήριος Τζεμπούρ (ένα δυνατό σουτ του οποίου από απόσταση ήταν ότι... επιθετικότερο έδειξε η ομάδα του στο πρώτο 45λεπτο).

Με τον Χολέμπας έτσι να θυμίζει κάτι από... Euro και τους Μανιάτη, Φέισα, Αμπντούν να παρασέρνουν στην κατηφόρα τους υπόλοιπους, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει μακριά από την εστία του Κάρολ τους Ιταλούς, ενώ από ανάπτυξη ούτε λόγος!
Όσο κακό μάλιστα ήταν ο Ολυμπιακός σε αυτά τα λεπτά, τόσο κακό ήταν και το τείχος που έστησε ο Β.Ιρλανδός πορτιέρο, δίνοντας την ευκαιρία στον Τζεμαϊλί να παραβιάσει την εστία του στο 25΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, κάνοντάς το να φαίνεται τόσο εύκολο!

Keywords
Τυχαία Θέματα