Τον Απρίλιο η εκδίκαση για την Διπλή Ανάπλαση

15:19 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Για τις 2 Απριλίου ορίστηκε η εκδίκαση της αίτησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο οποίος ζητά να κριθεί αντισυνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα για την Διπλή Ανάπλαση.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε αναβολή της εκδίκασης, απόφαση που δεν ευχαρίστησε την πλευρά του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με την εφημερίδα LIVE SPORT.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα,

μέλη της παράταξης του Δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, επικοινώνησαν με στελέχη του Ερασιτέχνη για να λυθεί το ζήτημα χωρίς οι δυο πλευρές να φτάσουν στα δικαστήρια.
Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν από τον Ερασιτέχνη είναι πως δεν πρόκειται να πάρουν πίσω την προσφυγή καθώς στόχος είναι να διασφαλιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου.
Σημειώνεται πως αν επαληθευτεί ο νομικός που έχει κάνει την γνωμάτευση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και το Προεδρικό Διάταγμα κριθεί αντισυνταγματικό, τότε αυτό θα είναι πρόβλημα για την νυν Δημοτική Αρχή καθώς θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες για να προχωρήσουν τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού για να περατωθεί το εμπορικό κέντρο και να κινηθούν διαδικασίες προκειμένου στον χώρο του γηπέδου να γίνει μητροπολιτικό πάρκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα