Τον απέβαλαν επειδή κάλεσε στο σχολικό χορό την Μις Αμερική!

14:37 21/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας μαθητής λυκείου στην Πενσιλβάνια είχε τη φαεινή ιδέα να προτείνει στην Μις Αμερική να τον συνοδεύσει στον σχολικό χορό των αποφοίτων. Ωστόσο, την ιδέα του αυτή «πλήρωσε» με τρεις μέρες αποβολή!

Το μοντέλο Νίνα Νταβουλούρι επισκέφτηκε το συγκεκριμένο λύκειο Σέντραλ Γιορκ τη Μ. Πέμπτη και ο μαθητής Πάτρικ Φάρβς βρήκε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που δεχόταν η Μις Αμερική να της κάνει την πρόταση. Ωστόσο, ως απάντηση πήρε την... αποβολή!

«Οι καθηγητές μου με τιμώρησαν επειδή μου είπαν να μην το κάνω αλλά εγώ τους παράκουσα» εξήγησε ο Φαρβς, απαντώντας σε ερώτηση που του υπέβαλε δημοσιογράφος μέσω Twitter.

Πάντως ο νεαρός μαθητής βρήκε σύμμαχο την ίδια τη Μις Αμερική η οποία, αν και απέρριψε την πρόσκλησή του επικαλούμενη φόρτο εργασίας, ζήτησε από τις Αρχές του σχολείου να ξανασκεφτούν την τιμωρία του.

«Βρήκα την κίνηση αυτή πολύ κολακευτική αλλά δυστυχώς λόγω του προγράμματός του μου είναι αδύνατον να παρευρεθώ. Αργότερα έμαθα για την αποβολή και ελπίζω πραμγατικά η διοίκηση να ξανασκεφτεί την απόφασή της», έγραψε η Νταβουλούρι στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα