Το ξέσπασμα, η γκάφα και η πρόταση

10:28 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου αποτελεί πρώτο θέμα για την εφημερίδα: "Πολεθνική πρόταση στα χέρια του Τίγρη", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Υπάρχει ήδη επίσημη πολύ μεγάλη πρόταση από πολυεθνική εταιρεία για το εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου. Ο Μελισσανίδης δεν βιάστηκε να απαντήσει αν και τον έχει ικανοποιήσει και θα περιμένει και τους Γερμανούς της SportFIVE, αλλά κι άλλες εταιρείες

με τις οποίες μιλάει ο ίδιος". Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ γράφει για την "απίστευτη γκάφα Παπαδημούλη", αλλά και το "τελευταίο ραντεβού σήμερα στο ΟΑΚΑ για το 2013".

SPORTDAY

Για τα αγωνιστικά γράφει η SD: "Ξέσπασμα. Να... χορτάσει με γκολ τον κόσμο της και την... Κηφισιά θα επιδιώξει η Ένωση στο ΟΑΚΑ".

LIVE SPORT

Kαι η LS χαρακτηρίζει "γκάφα" τα χθεσινά τερτίπια του ΣΥΡΙΖΑ: "Αναίτια επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Μελισσανίδη για την "τροπολογία Ψωμιάδη", σχολιάζει.

GOAL
Για πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ, για το εμπορικό όνομα του Ναού, γράφει η εφημερίδα πως έχει στα χέρια του ο Μελισσανίδης. Στο δημοσίευμά της το Goal αναφέρει:
"Η καθημερινότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη περικλείεται σε μια λέξη: γήπεδο. Αν και πρόκειται για επιχειρηματία κορυφαίου βεληνεκούς, είναι γεγονός πως αφιερώνει στο θέμα του γηπέδου τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Γι' αυτό, όμως, έχει καταφέρει να υπερπηδήσει εμπόδια που έμοιαζαν δυσθεώρητα μέχρι πρότινος. Στο χθεσινό φύλλο σας ενημερώσαμε για την πρόοδο των "γραφειοκρατικών" εργασιών, που επιτρέπουν αισιοδοξία, ότι ακόμα και εντός του Φεβρουαρίου μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο.
Το πιο σημαντικό είναι πως ο Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό το οικονομικό πλάνο του γηπέδου. Οπως τόνιζαν μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές, στα χέρια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ υπάρχει ήδη κατατεθημένη πρόταση 10 εκατ. ευρώ για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου. Αν και το συγκεκριμένο ποσό ήταν στόχος, ο "τίγρης" δεν κλείνει τη συμφωνία. Συνεχίζει τις επαφές, αναζητά και άλλους ενδιαφερόμενους, ώστε να προκύψει κάτι καλύτερο μέσω των επαφών που διατηρεί με εταιρείες κολοσσούς.
Είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ΑΕΚ πως το οικονομικό σκέλος του γηπέδου δείχνει ήδη ολοκληρωμένο. Ειδικά εάν ευοδωθούν και οι επαφές με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο Μάρτον Εστερχάζι, η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρά με άνεση στις κινήσεις της.
Η Sportfvive βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με κορυφαία κλαμπ του εξωτερκού (όπως οι Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό) και επιθυμεί να συνεργαστεί με την ΑΕΚ στο πρότζεκτ της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν είναι μόνο το θέμα της ονοματοδοσίας αλλά και η αγορά σε θύρες, σουίτες και άλλες αίθουσες που ενδιαφέρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα