Το «Βουνό» του Game of Thrones έσπασε ρεκόρ χιλίων ετών! (VIDEO)

14:16 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αφού έκανε αυτό που έκανε στο Game of Thrones ως «Βουνό» (δε λέμε τι για να μην κάνουμε σπόιλερ), ο γιγαντιαίος Χάφθορ Τζούλιους Μπγιόρνσον απέδειξε ότι και στην πραγματικη ζωή είναι τόσο δυνατός όσο φαίνεται και έτσι απλά κατέρριψε ένα ρεκόρ χιλίων ετών

Ο ύψους 2,06 μέτρων και βάρους 181 κιλών Ισλανδός κατέρριψε την επίδοση σε διαγωνισμό για τον δυνατότερο βίκινγκ του κόσμου που διεξάγεται στη Νορβηγία, η οποία δεν είχε καταρριφθεί ποτέ εδώ και μια χιλιετία!

Σύμφωνα με τον μύθο,

πριν από 1.000 χρόνια, ο βίκινγκ Ορμ Στόρουλφσον έκανε τρία βήματα έχοντας στην πλάτη του έναν κορμό μήκους 10 μέτρων και βάρους 640 κιλών. Χρειάστηκαν 50 άνδρες για να τον τοποθετήσουν στην πλάτη του. Ωστόσο , η πλάτη του έσπασε μετά από τρία βήματα από το αφόρητο βάρος. Από τότε κανείς δεν είχε μπορέσει να κάνει έστω αυτά τα τρία βήματα.

Όμως τώρα ο μόλις 26 ετών Χάφθορ, αποκαλούμενος και «Θορ» πήρε μόνος του και χωρίς να τον τοποθετήσουν άλλοι τον τεράστιο κορμό στους ώμους του και έκανε όχι τρία, αλλά πέντε βήματα χωρίς να... λυγίσει.

Το βασικό μάλιστα είναι ότι δεν έσπασε η πλάτη του!

Έτσι, αναδείχθηκε δικαίως ο δυνατότερος βίκινγκ της ιστορίας!

Keywords
Αναζητήσεις
το βουνο game of thrones
Τυχαία Θέματα