Το βλέμμα στο Παγκόσμιο

17:42 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδηλασίας της ΑΕΚ προετοιμάζεται για ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση που θα πάρει μέρος. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση θα ταξιδέψει στα Χανιά της Κρήτης, όπου φέτος διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters με αρκετούς ποδηλάτες να είναι έτοιμοι να κερδίσουν διακρίσεις και μετάλλια, ώστε να ανεβάσουν ψηλά τη σημαία της ομάδας. Εκεί οι Παναγιώτης Σκυλοδήμος, Γιώργος Δάντος, Χρήστος Μυλωνάς,

Διαμαντής Πανόπουλος, Γιώργος Χατζημανώλης, Χαράλαμπος Ταράτσας, Κώστας Αλεβίζος και Διονύσης Κεδίκογλου θα τρέξουν με μεγάλες φιλοδοξίες και είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν για ακόμα μια φορά να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως από όλο το τιμ γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε η ΑΕΚ να φέρνει συνεχώς επιτυχίες και για αυτό έχει θεσπιστεί κάθε 15 μέρες οι ποδηλάτες να βρίσκονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και να παρακολουθούν μάθημα τακτικής και τεχνικής στον πίνακα από τον Λευτέρη Παπουτσά που είναι μέλος του προπονητικού τιμ. Έτσι όλοι δείχνουν πως αυτό το οικογενειακό κλίμα μπορεί να τους βοηθήσει στο να φέρουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα