Το βλέμμα στην Ευρώπη

22:52 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ευρωπαϊκά σαλόνια αγωνίζονται αύριο δύο ελληνικές ομάδες. Ο Διομήδης Άργους ταξιδεύει στο Μανχάιμ για να αντιμετωπίσει (20:00) την πρωτοπόρο του Γερμανικού πρωταθλήματος Ράιν Νέκαρ Λόβεν στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF cup. Οι Αργίτες μετά από 9 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζουν να διατηρούν το απόλυτο, ωστόσο κόντρα στην πανίσχυρη αντίπαλο τους, στόχος είναι η αξιοπρεπή εμφάνιση.

«Έχουμε ανυπομονησία για αυτούς τους αγώνες. Δεν έχουμε άγχος. Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουμε να χάσουμε αυτά τα δύο ματς, αλλά τι έχουμε να κερδίσουμε», σχολίασε ο τεχνικός των «λύκων» Δημήτρης Δημητρούλιας.
Στο Κραγκούγιεβατς ο Αερωπός Έδεσσας θα κάνει το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντιμετωπίζοντας την Ραντνίτσκι στις 19:00 για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Τσάλεντζ Καπ. Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Τζουβάρας επεσήμανε: «Είναι δύσκολο ματς. Είμαστε άπειροι στην Ευρώπη, αντίθετα με την Ραντνίτσκι που είναι μια ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε χωρίς άγχος και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα