Το βίντεο που «έκαψε» τον Γκαλιάνι

13:41 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ, παρόλο που επί ημερών του η Μίλαν εμφανίζει ανοδική πορεία, συνεχίζει να δέχεται κριτική από την διοίκηση της ομάδας με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα.
Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, να αποκαλεί... τρελό τον Ολλανδό τεχνικό για την επιλογή του να παίξει ο Χόντα αντί του Τααράμπτ.
Συγκεκριμένα φαίνεται ο Γκαλιάνι να μιλάει με οπαδό ο οποίος τον ρωτάει "Παίζει ο Τααράμπτ;", ο αντιπρόεδρος να απαντά αρνητικά και να προσθέτει πως παίζει ο Χόντα και

όταν ο οπαδός αναρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό τότε ο Γκαλιάνι είπε "επειδή είναι τρελός" εννοώντας τον Ζέεντορφ.
Μετά το τέλος του αγώνα στο Μπέργκαμο, ο Ολλανδός προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Γκαλιάνι με τον Ζέεντορφ να δηλώνει: "Δεν θα ήθελα να πω κάτι. Να σχολιάσω αυτό που είπε στο τέλος ο κύριος Γκαλιάνι δεν είναι δικό μου θέμα".
Ιταλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Ζέεντορφ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ήδη το φως της δημοσιότητας έχουν δει τα πρώτα ονόματα προπονητών που είναι υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν με τους Ιντζάγκι, Σπαλέτι, Ντοναντόνι και Μοντέλα να είναι στη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα