Το θέμα είναι τα λεφτά...

21:21 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα στην ουσία έγινε. Ένα σημαντικό βήμα προκειμένου ο Βασίλη Ξενιάδης να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποκτώντας το 51% της ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Η συνάντηση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ του ιδίου (και του Νίκου Στράτου) και των Αδαμίδη, Κοσμάτου έφερε μία καταρχήν συμφωνία. Πλέον τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα:

Όπως δεσμεύθηκε ο κ. Ξενιάδης τόσο στον Σταύρο Αδαμίδη το απόγευμα στη συνάντηση, όσο και δημόσια μέσω του aek365.gr

καλείται να φανεί συνεπής και να βάλει τα 2,5 εκατ. ευρώ συν 7,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal και η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του. Από τη στιγμή που γίνουν οι συναντήσεις των νομικών της ΑΕΚ και της πλευράς Ξενιάδη και φανούν τα χρήματα τότε το θέμα προχωρά σε πάρα πολύ στέρεα βάση.

Ο κ. Ξενιάδης μίλησε τόσο θετικά για το οριστικό τέλος της συμφωνίας, αφού είναι βέβαιος ότι θα εμφανίσει τα λεφτά, από τα οποία θα καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ομάδας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσή της είναι λογικό να κρατά μια στάση αναμονής και να τα περιμένει, χωρίς να... πανηγυρίζει. Όλα πλέον είναι στο χέρι του κ. Ξενιάδη. Από τη στιγμή που μπουν τα χρήματα, έπειτα χρειάζεται και ο έλεγχος από την ΕΕΑ προκειμένου να εγκρίνει τη μεταβίβαση (τούτο θα επιβάλλεται να γίνει σε όλα τα deal), ενώ όρος που τέθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ ήταν να παραμείνει ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος νομικός στην υπόθεση Ψωμιάδη. Ένα βήμα λοιπόν έγινε, υπάρχουν ακόμη κι άλλα να γίνουν προκειμένου να ολοκληρωθεί οριστικά το deal. Ο κ. Ξενιάδης δείχνει ήσυχος και σίγουρος. Μένει να το δούμε και στην πράξη.

Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης ακόμα περιμένει από τον Γιάννη Βλάχο ή από Άραβες να προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ, χωρίς να κλείνει καμία πόρτα.

Κοντολογίς αναμένουμε να κάνει πράξη ο κ. Ξενιάδης τις δεσμεύσεις του. Και όλος ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει να δει ουσία... Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα