«Το θέλαμε περισσότερο»

16:33 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος για το σουτ του Βαγγέλη Μάντζαρη, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζιελόνα Γκόρα, εμφανίστηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.«Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο αυτό που θέλαμε να αλλάξουμε και είπαμε και στα αποδυτήρια ήταν ο τρόπος που παίζαμε άμυνα. Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα, να βελτιωθούμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν το πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο τρόπος που αμυνθήκαμε απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα. Παίξαμε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη συγκέντρωση,

αυτό μας βοήθησε να φθάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι καλή ομάδα και έκανε ό,τι μπορούσε για να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα».

Για τελευταία, συγκλονιστικά σε εξέλιξη, τελευταία σαράντα δευτερόλεπτα του αγώνα: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Λες και βλέπαμε αγώνα ΝΒΑ! Και οι δύο ομάδες έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Εμείς το θέλαμε περισσότερο, δώσαμε στο τέλος τον καλύτερο εαυτό μας και τα καταφέραμε».

Για το νικητήριο τρίποντο του Βαγγέλη Μάντζαρη: «Το πίστεψα ότι θα το βάλει, είχα καλή οπτική και είδα ότι το σουτ ήταν ελεύθερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα