Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Παπαδάκη

19:52 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Παπαδάκη είπαν το απόγευμα της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι που μαζεύτηκαν στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης για να αποχαιρετήσουν έναν μεγάλο άνθρωπο και παράγοντα του ελληνικού βόλεϊ. Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 69 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, δημιουργώντας ένα ακόμη «πλήγμα» για το άθλημα που δοκιμάζεται στις αρχές του 2013.

Στην κηδεία του επί σειρά ετών διοικητικού στελέχους της ΕΟΠΕ,

την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Α' Αντιπρόεδρος, Γιάννης Στουραΐτης, ο Β' Αντιπρόεδρος, Κωστής Ψαρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας, ενώ το «παρών» έδωσαν πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. Ενώσεων, της ΕΣΑΠ, των Συλλόγων, αλλά και παλιοί αθλητές, προπονητές και απλοί φίλοι του εκλιπόντος.

Η στιγμή που συγκίνησε περισσότερο, ήταν όταν ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, στενός συνεργάτης και κυρίως προσωπικός φίλος του Παπαδάκη, έβγαλε ένα μικρό αποχαιρετιστήριο λόγο:

«Μανώλη όλος ο Κολωνός είναι εδώ. Όλοι οι φίλοι σου ήρθαν να σε αποχαιρετήσουν. Κάθε μέρα τέτοια μέρα μου ευχόσουν χρόνια πολλά και γιορτάζαμε μαζί με την παλιοπαρέα. Την ημέρα της γιορτής μου σου λέω το τελευταίο αντίο. Θα σε θυμόμαστε πάντα Μανώλη γιατί σαν έναν καλό και γνήσιο φίλο αλλά και για τα όσα πρόσφερες στο βόλεϊ που τόσο αγαπούσες».

Στη μνήμη του Μανώλη Παπαδάκη, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ του Σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

«Καλό ταξίδι...»

Keywords
Τυχαία Θέματα