Το σκέφτεται για επαναπατρισμό ο Αντσελότι

20:03 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 54χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Μίλαν το 2009 και τον Ιούνιο θα συμπληρώσει πέντε χρόνια μακριά από το ιταλικό πρωτάθλημα.

«Η Ιταλία είναι πάντα στο μυαλό μου, αλλά αυτή την περίοδο είμαι ικανοποιημένος στο εξωτερικό», παραδέχτηκε στο Radio Onda Libera ο Καρλέτο. «Όταν επιστρέψω, θα ήθελα να εργαστώ σε σύλλογο και όχι στην εθνική ομάδα, διότι θέλω να δουλεύω καθημερινά στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Ο Αντσελότι, που κατέκτησε το Σκουντέτο με τη Μίλαν το 2004, εξέφρασε τη γνώμη του για το ιταλικό πρωτάθλημα

φέτος, σχολιάζοντας για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν:

«Η Γιουβέντους διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να κατακτήσει ένα ακόμη τίτλο. Πιστεύω πάντως ότι η Ρόμα θα το παλέψει. Πέραν των δύο, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, που παίζει η Φιορεντίνα. Το παιχνίδι της βασίζεται στην οργάνωση και την ακρίβεια, ενώ διαθέτει μερικούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για την πορεία των δύο ομάδων του Μιλάνου, η οποία είναι για αμφότερες κατώτερη των προσδοκιών.

«Βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και οι δύο. Υφίστανται αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και χρειάζονται χρόνο. Σχετικά με τη Μίλαν, θεωρώ πως η πρόσληψη του Ζέεντορφ θα τη βοηθήσει. Ξέρει την ομάδα και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της».

Τέλος, του ζητήθηκε να ονομάσει το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας όσον αφορά την προοπτική εξέλιξης, με τον Ιταλό προπονητή να επιλέγει τον πρώην παίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι.

«Δουλέψαμε μαζί στην Παρί και ξέρω ότι έχει τεράστιες προοπτικές. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος στη θέση του στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα