Το σκάνδαλο και το… swift

10:12 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Τα 2 εκατ. ευρώ που περιμένουν μέχρι το μεσημέρι στην ΑΕΚ και θα προέρχονται από τον άγνωστο επενδυτή, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της Ένωσης, εκεί όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο ποιος κρύβεται πίσω από την πρόταση αυτή, φιλοξενώντας ατάκα στελέχους της ομάδας που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λεφτά να είναι και ας είναι και από τον... Ψωμιάδη», δείχνοντας πόσο αναγκαία είναι αυτά τα λεφτά. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης, στα χρήματα που αναμένονται ακόμα από τον

Νίκο Νοτιά, αλλά και στα λεφτά που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η ομάδα για να μοιράσει στους παίκτες, τα οποία ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ.

GOAL

Στην κρισιμότητα της σημερινής ημέρας στέκεται η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται σε δύο βασικά ζητήματα. Αρχικά στην... εμφάνιση του swift που θα δείχνει πως τα 2 εκατ. ευρώ του άγνωστου επενδυτή, ξεκίνησαν να μεταφέρονται στον λογαριασμό της ΠΑΕ, με την εκταμίευσή τους να γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, αλλά παράλληλα και στη «μάχη» που θα δώσει η ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ προκειμένου να μην περάσει η «πραξικοπηματική» κίνηση για αποβολή από τα πλέι οφ, εφόσον τιμωρηθεί από την πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το «σκάνδαλο του αιώνα» κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, η οποία φυσικά αναφέρεται στις προθέσεις της Σούπερ Λιγκ να αποβάλει από τα πλέι οφ τις ομάδες που θα τιμωρηθούν από την Πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ, παρότι η τιμωρία θα είναι για τη νέα χρονιά και όχι για την τρέχουσα. Στα υπόλοιπα θέματα, γίνεται αναφορά στο swift που περιμένουν σήμερα στη διοίκηση από τον άγνωστο επενδυτή, προκειμένου να φανούν τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά και στο «ναι» που είπε μόνο ένας εκ των μετόχων της «ομάδας» Νικολαΐδη, βοηθώντας υπό τον όρο η ταυτότητά του να παραμείνει μυστική. Αναφορά γίνεται και στα λεφτά του Πόλυ Χατζηιωάννου, τα οποία φέρεται να έστειλε ο Πέτρος Παππάς, ενώ αντίθετα δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Νίκο Νοτιά, τα 300.000 ευρώ του οποίου περιμένουν σήμερα στην διοίκηση. Αναφορά γίνεται κα στα εισιτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό, που αναμένεται να τυπωθούν σήμερα και να εκδοθούν αύριο, ενώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το πλάνο του άγνωστου επενδυτή είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως σκοπός του είναι να βάλει τώρα 2 εκατ. ευρώ και άλλα 8 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Αναφορά γίνεται και στον εξονυχιστικό έλεγχο που πρέπει να γίνει για το «ποιόν» του, τη στιγμή που ο Δημήτρης Χατζηχρήστος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Η εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση του Πέτρου Παππά, όπου τονίζει πως έχει δώσει τις 500.000 ευρώ στην ΠΑΕ, χρήματα του Πόλυ Χατζηιωάννου, ενώ υπάρχουν και οι πρώτες σκέψεις του Κωστένογλου για το ματς με τον Παναιτωλικό. Τέλος, η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο Φαμπιάν Βάργκας έχει προτάσεις από Ασία και Λατινική Αμερική, αλλά θέλει να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα