Το σκανάρισμα της Βασίλισσας

21:15 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

Φορμαρισμένη, αποτελεσματική, εντυπωσιακή. Αυτή είναι η ΑΕΚ των τελευταίων εβδομάδων, που βρίσκεται σταθερά σε τροχιά 4άδας, γοητεύοντας φίλους και αντιπάλους. Η ομάδα έχει ρολάρει, η άμυνα έχει σφίξει και η επίθεση πετάει... φλόγες. Το θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα είναι μοναδικό και όσοι δεν την απολαμβάνουν από κοντά δεν ξέρουν τι χάνουν. Στοίχημα πλέον αποτελεί η ομάλη ένταξη και προσαρμογή του Σκότι Ουίλμπεκιν, προκειμένου η Βασίλισσα να ανέβει και άλλο επίπεδο.

Παπαντωνίου: Μπήκε «λυσσασμένος» στο 3ο

λεπτό της β' περιόδου, ενώ καλή εικόνα είχε και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συνολικά σε 13 λεπτά συμμετοχής έπαιξε καλή άμυνα, είχε 4 πόντους, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ υπέπεσε σε 2 λάθη.

Ντελινινκάιτις: Παίκτης πρώτης γραμμής, έβαλε την «πινελιά» του με 3/3 τρίποντα. Συνολικά, πέτυχε 11 πόντους, έκανε 2 κλεψίματα και έδωσε 1 ασίστ σε 16 λεπτά.

Σάκοτα: Δεν τον «πήγαν» οι πρώτες φάσεις, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου «φόρτσαρε» και έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Σε κάτι λιγότερο από 30 λεπτά, είχε 16 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κερδισμένα φάουλ και 2 κλεψίματα.

Κασελάκης: Έχοντας τραυματιστεί την Τετάρτη, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει και ο κόουτς τον αντάμειψε. Αγωνίστηκε για 9 λεπτά, επιχείρησε 2 σουτ, κατέβασε 2 ριμπάουντ και έδωσε 1 ασίστ.

Πολυτάρχου: Δεν αγωνίστηκε.

Χέρστον: Πολύ καλή η εμφάνιση του. Ιδίως στο α΄ ημίχρονο, έμοιαζε βγαλμένος από το ΝΒΑ. Σε κάτι λιγότερο από 30 λεπτά, είχε 12 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3 κερδισμένα φάουλ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Ουίλιαμσον: Αγωνίστηκε για 5 λεπτά, χωρίς να επιχειρήσει σουτ ή να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Σαρικόπουλος: Ήταν και πάλι πολύτιμος. Σε σχεδόν 12 λεπτά, πέτυχε 5 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ.

Αθηναίου: Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει βρει τον ρυθμό του και εξελίσσεται σε σταθερά της ομάδας. Σε 25 λεπτά, πέτυχε 8 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

Μιλόσεβιτς: Αγωνίστηκε περίπου 11 λεπτά. Αρχικά στη β' περίοδο φάνηκε να «εκβιάζει» ορισμένες προσπάθειες, αλλά συνολικά ήταν θετική η εικόνα του και άξια μνείας είναι η ευστοχία του στις βολές (6/6). Ο απολογισμός του ήταν 9 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Μενσά-Μπονσού: Ο πρώτος αριθμός του λαχείου. Το «στολίδι» της Βασίλισσας καθήλωσε για άλλη μια φορά τους αντιπάλους και απογείωσε τους οπαδούς. Αγωνίστηκε 26 λεπτά και «κουράστηκε» να καρφώνει, ενώ πέτυχε πάλι τρίποντο. Συνολικά, έφτασε τους 21 πόντους, κατέβασε 7 ριμπάουντ, κέρδισε 3 φάουλ, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 2 λάθη.

Ίνγκλις: Μπορεί να μην πέτυχε τρίποντο (έχασε 3), όμως ήταν σοβαρός και βοήθησε την ομάδα να ξεκολλήσει και να δημιουργήσει διαφορά στο α' ημίχρονο. Σε 25 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 11 πόντους, έδωσε 2 ασίστ, πήρε 2 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα