Το σχέδιο Αδαμίδη αν δεν βρεθεί αγοραστής

10:46 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ακούστηκαν πάρα πολλά στη χθεσινή «Δίκη». Ίσως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ακόλουθη δήλωση - αποκάλυψη του νομικού Χάρη Οικονομόπουλου: «Η ΑΕΚ αν δεν βρει λύση τώρα, πρέπει να δανειστεί με εγγύηση τα χρήματα Ψωμιάδη για να ζήσει και να βοηθήσει ο κόσμος της στην αποπληρωμή»!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συγκεκριμένο

σχέδιο από τον Σταύρο Αδαμίδη (εννοείται βέβαια πως δεν γνωρίζει ουδείς τούτη την ώρα ποσό εφικτό είναι να υλοποιηθεί) εφόσον δεν βρεθεί είτε Άραβας, είτε... Κινέζος μέσω του Βασίλη Ξενιάδη, είτε κάποιος άλλος τέλος πάντως που να βάλει τα 10,25 εκατ. ευρώ παίρνοντας μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Κοντολογίς, ο Αδαμίδης ελπίζει ότι θα πάρει δάνειο βάζοντας ως εγγυητή τα χρήματα που περιμένει να καρπωθεί η ΑΕΚ από την οικογένεια Ψωμιάδη και συνολικά είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ. Στην πιο αισιόδοξη εκδοχή τα περίπου 20 εκατ. ευρώ, που έχουν δεσμευθεί από την οικογένεια Ψωμιάδη, θα καθυστερήσουν να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Λέγεται, από κύκλους της ΠΑΕ ότι τούτο μπορεί να συμβεί ακόμα και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά η ομάδα δεν είναι σε θέση να αντέξει για τις επόμενες 15 ημέρες οικονομικά, πόσο μάλλον μέχρι το τέλος της σεζόν. Γι' αυτό και το σχέδιο, όπως το αποκάλυψε ο Χάρης Οικονομόπουλος, είναι (εφόσον δεν βρεθεί επιχειρηματίας ή εταιρία που να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) να δανειστεί κάποια χρήματα προκειμένου να «τρέξουν» τα πολλά οικονομικά θέματα που αναζητούν εδώ και τώρα λύση, αλλιώς είναι σαφές ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πάρει αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα