«Το πρώτο βήμα για την πρόκριση»

20:40 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τζάλεντζ Καπ είναι ο μοναδικός στόχος του Φοίνικα Σύρου κόντρα στην Πρέφαξις Μένεν, για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης (14/11, 19:00), σύμφωνα με τον Βασίλη Κουρνέτα.

«Οι ομάδες από το Βέλγιο που έχω αντιμετωπίσει τα προηγούμενα χρόνια στην καριέρα μου είναι αρκετά οργανωμένες και από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στην Πρεφάξις Μένεν αγωνίζονται κάποιοι γνωστοί αθλητές, όπως ο Χόχο για παράδειγμα. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα για την δυναμικότητά της, αλλά κατά γενική ομολογία οι βελγικές ομάδες είναι πιο ισχυρές

και έμπειρες από τις ελβετικές, προέρχονται από καλύτερο πρωτάθλημα. Εγώ περιμένω μία δύσκολη αναμέτρηση με μια καλύτερη από τη Νάιφελς ομάδα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας, θα μάθουμε περισσότερα με το βίντεο και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα