Το πρώτο τρέιλερ από την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

17:21 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ με τίτλο Spectre είναι επιτέλους γεγονος και είναι άκρως ατμοσφαιρικό.

Το τρέιλερ ξεκινά με την Ναόμι Χάρις ως Μάνιπενι να ενημερώνει τον Μποντ ότι μετά την καταστροφή του πατρικού του (στο τέλος του Skyfall) βρέθηκαν κάποια προσωπικά αρχεία του Μποντ. Βλέπουμε τον γνωστό πράκτορα να κρατά μία φωτογραφία που δείχνει δύο αγόρια και έναν ενήλικα -το πρόσωπο του ενός αγοριού δεν φαίνεται, καθώς η φωτογραφία έχει καεί από τη φωτιά.

Επίσης

κρατά ένα έγγραφο κηδεμονίας, όπου ως κηδεμόνας του Μποντ ορίζεται ένας Χανς Ομπερχάουζεν (το όνομα αυτό φέρει ο Κρίστοφ Βαλτς που ερμηνεύει τον νέο κακό της ταινίας).

Η Μανιπένι λέει στον Μποντ ότι κρύβει ένα μυστικό που δεν θέλει να μάθει κανείς.

Στο τρέιλερ παρουσιάζεται και ο Mr. White, ο αρχηγός της οργάνωσης Quantum (που πολλοί θεωρούν ότι είναι η ίδια με την Spectre), ο οποίος λέει με στόμφο στον Μποντ: «Είσαι ένας χαρταετός που χορεύει σε έναν τυφώνα, κύριε Μποντ».

Το τρέιλερ κλείνει με την παρουσίαση του Ομπερχάουζεν, με τον Κρίστοφ Βαλτς να εμφανίζεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Πολλοί θεωρούν ότι ο Ομπερχάουζεν είναι ο κλασικός κακός των ταινιών Μποντ, Σταύρος Μπλόφελντ, αν και ελάχιστα παραπέμπουν στην εμφάνιση του Μπλόφελντ, όπως την ξέρουμε στις ταινίες Μποντ.

Στο τρέιλερ κάνει την εμφάνισή της και η Μόνικα Μπελούτσι που φορά μαύρα και παρίσταται σε μία κηδεία, ενώ δεν βλέπουμε τη Λέα Σεϊντού.

Για το σενάριο λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές. Το μόνο που ξέρουμε είναι η επίσημη περιγραφή, η οποία αναφέρει: «Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond, τον βάζει στο δρόμο της αποκάλυψης ενός μοχθηρού οργανισμού. Την ίδια στιγμή που ο Μ πολεμά πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει την υπηρεσία στη ζωή, ο Μποντ εισέρχεται στη διαφθορά για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον SPECTRE».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα