Το πήρε όπως... του άξιζε

21:28 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 2-0
Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Κύζας - Βοηθοί: Σίπκας, Καραβασίλης

«Ιδανικό» φινάλε για την πιο τραγελαφική χρονιά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί ακόμη το πρωτάθλημα να έχει 5 αγωνιστικές ωστόσο ο Ολυμπιακός κέρδισε με ένα γκολ οφσάιντ τον Πανθρακικό (2-0) και κατέκτησε από σήμερα

τον τίτλο σε μια χρονιά που έπαιζε μόνος του κι όμως κατάφερε να φάει τριάρα από τον Παναθηναϊκό και να χάσει και στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και σε όλη τη χρονιά, είχαν την κραυγαλέα εύνοια της διαιτησίας, η οποία μέτρησε το οφσάιντ γκολ του Βαλντές, απέβαλλε από το 42' κιόλας τν Σαρακατσάνο κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το πέναλτι του 88ο λεπτού. Να το χαίρεστε...

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 4ο λεπτό, με τον Χολέμπας να κάνει τη σέντρα και τον Βαλντές να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στ 7' και στο 11' τα σουτ των Πέρες και Χολέμπας κόπηκαν. Στο 21ο λεπτό ο Ντομίνγκες με τον Σάμαρη έκαναν κομπίνα στο φάουλ, ο Αργεντινός πάσαρε στον αμαρκάριστο Χολέμπας που έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα αγκαλιά του Αθανασιάδη και στο 34' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με προβολή του Βαλντές που ήταν όμως σε θέση οφσάιντ την ώρα που ο Τσόρι εκτέλεσε το φάουλ. Το σόου του διαιτητή Κύζα, συνεχίστηκε και στο 42', καθώς επέβαλλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Σαρακατσάνο, ενώ στο 43' ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά το γυριστό του Πέρες που κόντραρε και στον Έμπο. Στο 45ο λεπτό ο Αθανασιάδης είπε εκ νέου όχι σε όμορφο σουτ του Μανιάτη.

Στο 47΄ο Βαλντές καθυστέρησε μέσα στην περιοχή και κόπηκε από την άμυνα του Πανθρακικού, ενώ στο 49΄η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφυγε μόλις άουτ. Στο 52ο λεπτό το μακρινό σουτ του Τσόρι, τράνταξε το δοκάρι του Αθανασιάδη, ο οποίος στο 69' πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Παπάζογλου. Στο 76ο λεπτό ο Μπαϊκαρά έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπάζογλου, ενώ στο 80' το σουτ του Μανιάτη κόπηκε από τον Λαδάκη. Τελικά στο 88ο λεπτό ο Κάμπελ έκανε βουτιά στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Φουστέρ από τα 11 μέτρα έκανε το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Τόρες, Παπάζογλου, Σάμαρης, Πέρες (58' Φουστέρ), Βαλντές (71' Σέποβιτς), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγκες (71' Μασάδο).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Χασομέρης, Έμποου, Μολίνα (58' Λαδάκης), Μπαϊκαρά, Χρήστου (67' Μακρυδημήτρης), Καθάριος (83' Ζδράβος-Ρίζος), Ρομέου, Μπεν Σάμπατ, Σαρακατσάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα