Το παλεύει η ΑΕΚ για Πίτμαν

12:05 27/10/2014 - Πηγή: AEK365


Στη φάση των διαπραγματεύσεων βρίσκεται η ΑΕΚ με τον Ντέξτερ Πίτμαν με την υπόθεση να μην είναι εύκολη αλλά τη Βασίλισσα να δίνει μάχη για να υπάρξει θετική κατάληξη. Η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 26χρονο Αμερικανό και στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό. Ο Πίτμαν ζητά περισσότερο χρήματα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή. Επιπλέον κρίσιμο

στην περίπτωση του είναι αν έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Ευρώπη σε μακροπρόθεσμη βάση κάτι που δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του (στην Κίνα έμεινε ελάχιστα).

Η ΑΕΚ έχει υπέρ της το γεγονός ότι ο Πίτμαν δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι που ήταν ο πρωταρχικός του στόχος. Οι άνθρωποι της Βασίλισσας παρακολούθησαν υλικό με τις τελευταίες εμφανίσεις του Αμερικάνου στα παιχνίδια όπου δοκιμάστηκε από του Χοκς. Έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τα προβλήματα βάρους ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να μην έπεισε την ομάδα της Ατλάντα αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα έχει τις δυνατότητες να κάνει τη διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα