Το νέο ντου για μεταγραφές, η ανατροπή στο... GOAL και το ραντεβού Τίγρη - Κατσουράνη

10:58 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ
Νέο ντου για μεταγραφές, είναι ο τίτλος της εφημερίδας με σκοπό του χρόνου να μην ξανά παρουσιάσει την ίδια αστάθεια όπως και φέτος. Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ οι εμφανίσεις ορισμένων παικτών της ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου - πρώτα από όλους τον Δημήτρη Μελισσανίδη - να αλλάξουν τα πλάνα τους και να προχωρήσουν σε ένα νέο μεταγραφικό ντεμαράζ

από την ελληνική και ξένη αγορά. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει σύσκεψη κορυφής και να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, με την ενίσχυση σε όλες τις θέσεις να παραμένει ανοιχτό.
Συγκεκριμένα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο επιθετικών (πέρα από τους Μπρέσεβιτς και Αραβίδη, ενώ υπάρχει και ο Ντακόλ), του Γεωργιάδη (αν και είναι πιθανό να προκύψουν και άλλες λύσεις για την μεσαία γραμμή), δύο δεξιών μπακ και ενός αριστερού. Ακόμα η εφημερίδα αναφέρει το πρώτο βήμα για τους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 γυναικών, καθώς η ΑΕΚ, υποδεχεται τον Παναθηναϊκό απόψε στις 21:00 στο κλειστό του Ιωνικού.

GOAL
Η μεγάλη ανατροπή! Η εφημερίδα που στο φυλλο Δευτέρας αλλά και σε πολλά άρθρα της Τρίτης θεωρούσε τελειωμένο τον Δέλλα και μάλιστα ειχε βαφτίσει και φαβορι τον Χριστόπουλο για να τον αντικαταστήσει είναι αυτή που στο φυλλο Τετάρτης προβάλει σαν ακλόνητο φαβορι για να κάτσει στον πάγκο του χρόνου τον... Δέλλα και αναφέρει πως παρά το γαϊτανάκι των επίδοξων διαδόχων του, ο «Κολοσσός» κερδίζει πόντους.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Η εικόνα της ομάδας προφανώς και είναι απογοητευτική. Οι τοποθετήσεις του Δέλλα είναι αρκετές φορές ατυχείς. Και είναι επίσης σαφές πως κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική πρόοδο της ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι και μετά.
Σε μία, έτσι και αλλιώς, ιδιαίτερη χρονιά, η Ενωση δεν μπόρεσε να κάνει επίδειξη δύναμης, δεν κατάφερε να βγάλει ποδοσφαιριστές (αν και δεν υπήρχαν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως αποδείχθηκε). Ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο της κριτικής για τα έργα και τις ημέρες του στον πάγκο της Ενωσης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει την άποψη που υπάρχει για τις ικανότητές του.
Οσοι παρακολουθούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ στα Σπάτα μιλούν με πολύ θερμά λόγια για την ποιότητα της δουλειάς του Δέλλα. Είναι γεγονός πως από την καλοκαιρινή προετοιμασία ακόμα, ο Δέλλας έδειξε πως έχει γνώσεις στη δουλειά του. Επίσης, η προσωπικότητά του αποτελεί πάντα ένα μεγάλο συν. Είναι πρόσωπο με πολλές συμπάθειες, σεβαστό σχεδόν από το σύνολο. Και κανείς δεν πρέπει να λησμονεί πως ο Δέλλας αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα και μία ανάγκη της ΑΕΚ να αναδείξει έναν δικό της προπονητή.
Ολα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως με τα σημερινά δεδομένα ο Δέλλας συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Υπάρχει εκτίμηση και τελευταία παρατηρείται και από εκείνον μια διαφορετική αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων εντός της ομάδας.
Βέβαια, την ίδια στιγμή υπάρχει, σύμφωνα με την πλευρά Τσιώλη, προγραμματισμένο ραντεβού σήμερα του Ελληνα τεχνικού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αρκετοί στην ΑΕΚ βλέπουν και τη λύση του Χριστόπουλου. Ωστόσο, φαβορί παραμένει ξεκάθαρα ο Δέλλας.

LiveSport
Η εφημερίδα επιμένει να προβάλει την φημολογία που υπάρχει για ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη αλλά τονίζει επίσης πως η ΑΕΚ θέλει να ρίξει τους τόνους σε αυτό το θέμα και το αρνείται.

SportDay
Για συνάντηση Τίγρη - Κατσουράνη σε συντομο χρονικό διάστημα για να κλείσει η μεταγραφη κάνει λόγο η εφημερίδα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Πάντα στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, με τον οποίο θα υπάρξει επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τα πλέι οφ για να κλείσει η επιστροφή του στην «Ένωση».
Η μεταγραφή του διεθνούς χαφ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όμως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί φέρνει τον παίκτη ένα βήμα πριν την επιστροφή του, με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου να δείχνει πλέον σίγουρος για αυτή την κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα