Το μεγαλείο της ΑΕΚ κόντρα στη βία και το κατεστημένο

08:10 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τώρα θα καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕΚ" αναφέρει ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας και αφορά την ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στους παίκτες της Ένωσης. Για... κολοσσιαία ομιλία μιλάει η "Ώρα". Αναφορικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ αναφέρει: "69,618 Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ με πάθος, με φωνή, με κασκόλ. Έγινε

το sold out, ανακοίνωση της ΑΕΚ σήμερα για ελάχιστα κομμάτια που μπορεί να προκύψουν από επιστροφές. Τα μάτια... 1014 σε όλες τις θύρες για να μην δοθεί το παραμικρό δικαίωμα σε όποιον προβοκάτορα επιχειρήσει να κάνει κακό στην ΑΕΚ. Για το μπάσκετ η εφημερίδα τονίζει πως ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι φτιαγμένος από την ομάδα και τον κόσμο και είναι αποφασισμένος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα. "Δίνει όσα-όσα για μεταγραφή" αναφέρει η "Ώρα".

SPORTDAY

Στο sold out των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΣΦΠ στέκεται η εφημερίδα και τονίζει πως πλέον μόνο σε κάποιες επιστροφές μπορούν να ελπίζουν κάποιοι για να δουν από κοντά το ματς. Από εκεί και πέρα αναφέρει πως στην ΑΕΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό. Έχουν γίνει εκκλήσεις ακόμα και στον ίδιο τον κόσμο της ομάδας να περιφρουρήσει την κερκίδα ώστε να μη συμβεί κάτι που θα βλάψει την ομάδα.

GOAL NEWS

Στην ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στέκεται και το Goal τονίζοντας ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ άρχισε να φτιάχνει τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. "ΑΕΚ το μεγαλείο σου" είναι η ατάκα που επέλεξε η εφημερίδα να βάλει τίτλο στο πρωτοσέλιδο της.

LIVE SPORT

"Το ντέρμπι της ζωή σας" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Έφτιαξε τους παίκτες ο Δέλλας ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό μπροστά σε 60.000 ΑΕΚτζήδες. "Εκεί θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Μόνο εμείς και αυτοί μέσα στο γήπεδο". Σε άλλο σημείο η εφημερίδα αναφέρει: "Μέτρα ασφαλείας: Δίχτυ και παλαίμαχοι στο πέταλο, παρών στο ΟΑΚΑ ο Κοντονής". Όπως τονίζεται το σύνθημα στην Ένωση για το μεγάλο ματς είναι "Νίκη κόντρα στη βία και στο κατεστημένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα